ZGODNA HRVATICA KOJU JE MASIRAO JUSTIN BIEBER: Detalji zabave u jednom zagrebačkom restoranu i hotelu

Kanadski pjevač Justin Bieber nakon održanog koncerta u Areni zadržao se u Zagrebu dulje od planiranog.

Bieber se nakon koncerta zabavljao u zagrebačkom klubu The Best, odradio trening sa zagrebačkim “Medvjedima” u Domu sportova, ali ipak najviše pozornosti izazvao je njegov provod u jednom zagrebačkom restoranu, u kojem se družio s hrvatskim manekenkama.

Manekenke su prije druženja s pjevačem u restoranu u strogom središtu grada nosile reviju Aleksandre Dojčinović u obližnjem Hrvatskom državnom arhivu. Bile su nestrpljive te su neprestano organizatore ispitivale kad će završiti revija kako bi mogle otići u restoran i družiti se s Bieberom.

Ponuda koja se ne odbija

Kako piše 24sata, Bieber je u jednom trenutku jednu od njih, 22-godišnju Lucanu Mirko,upitao želi li da je izmasira. Iako se iznenadila Bieberovom ponudom, pristala je. Masirao ju je nekoliko minuta, no upućeni kažu da je to bila isključivo zafrkancija.

Lucana se nekoliko godina bavi manekenstvom, a uz to studira novinarstvo na jednom zagrebačkom privatnom fakultetu. Članica je Talia Modelsa, agencije Tihane Harapin Zalepugin.

Zabava u hotelu

Zabava je nakon restorana nastavljena u jednom zagrebačkom hotelu.

Kako 24sata doznaje od ljudi bliskih zagrebačkim manekenkama, u hotelskoj sobi nije bilo ni seksa ni droge. Druženje je bilo isključivo prijateljsko. Oduševljene su Justinom jer je pristojan i skroman te uopće ne odaje dojam svjetske zvijezde.

U jednom trenutku izvadio je bojanku koju je počeo bojiti, jer ga to opušta, a s manekenkama je zaigrao i popularnu igru “vješala” u kojoj se pogađa pojam. Justin je napomenuo da se jednog dana želi vratiti u Hrvatsku i posjetiti Plitvička jezera.

Prehodao sam pola Zagreba veceras sa @ennanikolic u nadi da cemo naci klub u kojem se zabavljao prije tri sata.Bio je u TIME u kojem je danas i rucao,prvo je bio u kombiju u kojem je lezao zatim je otisao kroz straznji ulaz u TIME i nismo ga uspijeli uhvatiti.Ulazak u TIME je bio ogranicen i bio je privatni party i nije mogao uci svatko.Ni to nas nije sprijecilo da ostanemo i cekamo da izade,imao je poseban VIP stol,a mogli smo ga vidjet kroz prozor kluba to jest restorana.U jednom trenutku smo se i sa zastitarima sprijateljili koliko god oni bili strogo poslovni smijali su se na nase moljenje da nas puste da vidimo Justina.Rekli smo im da ga necemo slikati niti dirati da se samo zelimo pozdraviti s njime.Cekali smo tri sata ispred TIME da izade.I napokon izlazi sa tri zastitara i za cudo nevideno ne ulazi u auto nego dolazi do nas.Bilo je svega 20 fanova koji su bili toliko normalni i nitko nije radio scene niti urlo.Dosao je do nas i zapoceo razgovor kao sto mozete vidjeti na videu.Svatko se s njime upoznao i svakog je zagrlio.Znaci ja stvarno ne vjerujem sta se meni desilo.OSTATAK POSTA MOZETE VIDJETI U DRUGOM VIDEO KOJI CE BITI POSLJE OVOG OBJAVLJEN.💜 #justinbieber #purposeworldtour @fans

A post shared by Dominik Keleković (@dominikkelekovic) on

Facebook Comments
Source :

net.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close