Zbog nje su svi igrači na dijeti: Doktorica Boaviste je ‘bomba’

Rossana je Paragvajka, ima titulu doktorice i radi kao nutricionistica u niželigaškom klubu u Brazilu. Otkako je stigla u klub, igračima ne pada forma. Rasturaju sve pred sobom…

Postoji jako dobar razlog zašto u nižoj brazilskoj ligi Boavista ima najviše zainteresiranih igrača koji žele braniti boje kluba. Razlog ima paragvajsku krv i titulu doktorice, a već smo pisali o njoj. Svjetski mediji svako malo podsjete na to kakvu “bombu” od doktorice ima Boavista iz predgrađa Rio de Janeira.

Otkako je Rossana Torales stigla u Boavistu, nogometašima se naglo povećalo zanimanje za zdravu prehranu. Njezina predavanja se ne propuštaju.

Vencedor é quem faz da queda um motivo para se levantar ainda mais forte 🙏🙏🙏⚽️⚽️

A post shared by Dra. Rossana Torales (@rossanatorales_oficial) on

U kratkom je roku s trona najatraktivnijih doktorica u svijetu nogometa smijenila Evu Carneiro, bivšu liječnicu Chelseaja koju je Mourinho potjerao dok je bio trener.

Rossana je stigla u klub i zgrozila se načinom prehrane nogometaša. Za svakog je posebno napravila listu s namirnicama koje smiju unositi u organizam, a igrači se strogo drže njezinih savjeta. Vidi se to i po rezultatima.

Otkako je stigla Rossana, igračima forma ne pada.

Pense positivo e sinta positivo💋💋 ✨✨💖💖

A post shared by Dra. Rossana Torales (@rossanatorales_oficial) on

En movimento 🔛💋

A post shared by Dra. Rossana Torales (@rossanatorales_oficial) on

Facebook Comments
Source :

24sata.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close