ZAVELA POLA ESTRADE: Na Farmi pričali da je zgodnija od Stanije, pa je NESTALA! Evo je SAD! (FOTO)

Bila u vezi s mnogim poznatim zavodnicima.

Glumica, voditeljica i sudionica rijatija “Prvi kuhar Srbije” i “Farme” najgledanijeg rijalitija u regiji, Marija Petronijević povukla se iz javnog života poslije odlaska s imanja u Lisoviću.

Dok je bila na Farmi, smatrali su je najdosadnijom farmerkom, ali su se skoro svi složili da je atraktivnija od Stanije Dobrojević, koja joj je bila jedna od cimerici tijekom četvrte sezone ovog šoua.

Ipak, bez obzira na to, Stanija je ostala do samog kraja na imanju, a Marija je izašla već 47. dana.

– Odlučila sam da uđem na “Farmu” jer sam u natjecanju “Prvi kuhar Srbije” često ishitreno ulazila u rasprave sa žirijem, zbog čega mi se učinilo da me je publika doživjela kao svadljivu osobu. Željela sam da sudjelovanjem u realityju širokom auditoriju pokažem svoju pravu prirodu i vjerojatno sam zbog toga proglašena najdosadnijom – rekla je neposredno nakon izbacivanja s farme.

Marija se glumom bavi od 2007. godine, kada se sa samo 20 godina proslavila ulogom Jasne u filmu Emira Kusturice “Zavjet” “nakon što je izabrana za ulogu među 4.000 djevojaka koje su je željele.

Javnosti je postala poznata kada je započela vezu s rukometašem Vladimirom Mandićem.Njihova veza je bila vrlo turbulentna, nekoliko puta su raskidali i mirili se, a onda su prije nekoliko godina odlučili da se konačno raziđu, poslije čega se Marija vratila u svoj rodni kraj, u naselje Visibaba, koje se nalazi u blizini Požege.

Povezivali su je i sa Branislavom Jankovićem, bivšim dečkom Katarine Živković, pobjednice “Farme 3” koji danas staje na ludi kamen sa dugogodišnjom djevojkom Mirjanom Dimović.

Pisalo se da su zajedno prije nego što je pjevačica osvojila njegovo srce na imanju u Lisoviću, ali je Marija porijekla ove navode.

– Nas dvoje se poznajemo, ali nismo bili u ljubavnoj vezi – rekla je u jednom intervjuu.

Međutim, kada su Kaća i Bane raskinuli, ponovo se pričalo i pisalo da su on i Marija zajedno i da je pronašao utjehu kod nje.

Danas Marija ne izgleda ništa manje atraktivno nego što je izgledala na farmi, a moglo bi se reći čak i da se proljepšala.

ZAVELA POLA ESTRADE: Na Farmi pričali da je zgodnija od Stanije, pa je NESTALA!  Evo je SAD!  (FOTO)

 

ZAVELA POLA ESTRADE: Na Farmi pričali da je zgodnija od Stanije, pa je NESTALA!  Evo je SAD!  (FOTO)

 

ZAVELA POLA ESTRADE: Na Farmi pričali da je zgodnija od Stanije, pa je NESTALA!  Evo je SAD!  (FOTO)

Izvor: zabavno24h.org

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close