ZAGLAVIO MU SE PONOS U PRSTENU: Skidali su mu igračku tri sata pilom i klještima! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Tridesetogodišnji muškarac s Tajlanda odveden je u bolnicu zbog uklanjanja seksi igračke koja mu se zaglavila na penisu , pa su korištenjem različitih alata uspjeli da mu je skinu.

Koristio je tu igračku kod kuće i kada nije uspio je skine sa svog “ponosa” uspaničio se i pozvao Hitnu pomoć koja ga je odmah prevezla u bolnicu.

Liječnici su morali upotrebe ogromna kliješta i pilu kako bi presjekli uzak prsten za penis.  Dok su ga pokušavali odstrane, doktori su jedva uspjeli obuzdati smijeh.

– Čovjek je na svoj penis stavio uzak metalni prsten koji bi iskoristio u nekoj svojoj seksi igri. Ne znam je li to kupio u trgovini ili je u pitanju nešto što je našao u svojoj garaži. Nije dobro procijenio samog sebe, pa kada mu se penis povećao, nije uspio ga skine . Bio je jako zabrinut i nije se osjećao najugodnije.Pozvao je hitnu pomoć i volontere koji se bave spašavanjem da ga odvedu u bolnicu. Bio je u jakim bolovima i zato nije mogao sam otići – rekao je volonter koji je radio na njegovom slučaju Džakai Banjensakul.

Gospodin Banjensakul rekao je da su doktori koristili lubrikant da pokušaju da skinu prsten, ali je on ostajao zaglavljen.

Foto-ilustarcija: Freeimages / hotblack, Profimedia / Alamy

Foto-ilustarcija: Freeimages / hotblack, Profimedia / Alamy

Morali su iskoriste pilu i da zajedno sa klještima pokušaju razvuku prsten i da ga skinu. Nakon toga, muškarac je bio pokunjen i osramoćen, ali sretan što će moći nastaviti svoj penis.

Metalni prsten je bio toliko snažan da je liječnicima trebalo tri sata da ga uklone . Seksi prstenje muškarci koriste da bi održali erekciju.

Liječnici su prvo iskoristili sapunicu i toplu vodu zajedno s klještima i pokušali skinu prsten, ali nisu uspjeli. Pila je imala samo mali površinski uspjeh.

Na kraju su upotrijebili džinovska kliješta koja se koriste sa presijecanje debljih metala i polako su ga uspjeli prepolove, bez da ozljede pacijenta.

– Metal je bio zaista jak i trebalo im je dva do tri sata da ga slome. Srećom, muškarac nije pretrpio nikakve ozljede i uspješno je sam otišao kući . Ne vjerujem da će mu ikad više pasti na pamet da koristi prsten – dodao je Banjensakul.

Fotografije operacije vidi OVDJE .

Facebook Comments
Source :

Telegraf.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close