(VIDEO) TUŽNI KLOVN: Nekada je bio megazvijezda, a onda je na vrhuncu slave pobjegao od reflektora

Posljednjih godina Džonija Noksvila nema u javnosti, a YouTube kanal Looper, otkriva prave razloge za njegovo povlačenje. Kritičari njegovog lika i djela smatraju da mu glumačka karijera u skorije vrijeme neće donijeti Oscara, i to nije daleko od istine.

Filmovi kao što su The Dukes Of Hazard, Walking Tall i The Ringer loše su prošli kako kod kritike tako i na blagajnama kina. U spomenutim ostvarenjima Johnny je uglavnom dobivao uloge beznadežnih dežurnih nestašnih vragolana, što baš i nije sjajan recept za uspješnu glumačku karijeru.

Ne iznenađuje činjenica da se Knoxville nekoliko puta ozbiljno ozlijedio snimajući Jackass.Dvaput je žestoko nokautiran dok je snimao prvi film Jackass, a navodno je zamalo umro jednom kad je raketa eksplodirala ispod njega. Međutim, tek su ga čekale prave nevolje. Lom penisa i probijanje uretre kad je kaskada s motociklom krenula po zlu. I dan-danas svakodnevno koristi kateter.

Udarac koji je Knoxville zaista teško podnio desio se 2011. godine kad je njegov kolega i blizak prijatelj Ryan Dan nastradao u prometnoj nesreći. Imao je samo 34 godine.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Johnny se tada obratio javnosti priopćenjem.”Oprostite, trenutno sam jako tužan jer sam izgubio brata. Moj svijet je postao 134 posto manje smiješan. Ne znam što bih rekao u ovom trenutku, pa ću završiti ovako. Volim te, Ryane”, glasile su Noksvilu riječi.

Ubrzo nakon toga Knoxville se udaljio od Jackass franšize filmom Bad Grandpa, koji je doživio financijski uspjeh i dodatno utjecao na to da Džoni po strani ostavi reality show koji mu je donio slavu. Nastavio je da radi na drugim projektima, ali oni prosto nisu dobili previše pažnje.

Kad nije pred kamerama Knoxville zapravo vodi nevjerojatno sretan život kao obiteljski čovjek. I sam priznaje da ga je saznanje da će postati otac nagnalo da započne karijeru. Bio mu je potreban novac da bi izdržavao obitelj što ga je inspiriralo da na sebi isproba nekoliko vrsta opreme za samoobranu.

Otkad se Jackass završio miran obiteljski život i sretan brak držali su paparazze podalje i pomogli mu da skrene pažnju medija sa sebe. Da budemo iskreni, zaslužio je pauzu!

 

Izvor: kurir-info.rs

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close