(VIDEO) TAKMIČAR zapanjio sve u Pinkovim zvjezdicama: Otpjevao je pjesmu, a onda je uslijedio ŠOK

Matija Vitić večeras je šesti natjecatelj koji je nastupio u “Pinkovim zvjezdicama” i to pjesmom jeams Browna “I feel good”. On dolazi iz Azanje i ima 14 godina.

Goca Tržan je posljednja podigla svoju stolicu iako je Matija otkrio da je upravo ona njegov najdraži član žirija. Čim je Marijana Mićić došla na scenu, priopćila je da natjecatelj ima iznenađenje za sve članove žirija i publiku, ali je on želio da to ostane poslije komentara svih članova žirija.

“Meni si se jako dopao. Vidjela sam već kako publika reagira. Bilo je nevještih momenata, ali bez obzira jako mi se svidjelo. Veselo i energično”, kazala je Goca.

“Ovo je savršeno nesavršeno”, našalila se Leontina, a potom dodala – “Meni si večeras bio čista petica.”

Frontmen “Tropico benda” igrao je gotovo sve vrijeme dok je Matija nastupao, a svoje pozitivne dojmove nije ni krio od mladog natjecatelja.

“Stajling je ko sebe gledati. Baš mi lijepo izgledaš. Pjevao si super, izabrao si super pjesmu. Ja ako ne budem pao ove sezone, ništa nisam učinio”, rekao je Sale nakon što su svi komentirali njegovo đuskanje pored crvene stolice.

“On je prava muška zvezdičica”, dodao je Sale oduševljeno.

“Bilo je nekih sjajnih ukrasa i nekih površnih. Obrati pozornost da svi budu dobri, jer ti to možeš”, posavjetovala je Jelena Matiju.

Sergej Ćetković nije znao što da kaže jer smatra da su njegove kolege rekle sve i da mu preostaje samo da uživa u iznenađenju koje im je natjecatelj pripremio.

Matija je zasvirao saksofon na bini i prva numera bila je “Ljubavi moja” koju izvodi benda Saleta Cvetkovića. Od svakog člana žirija odsvirao po jednu pjesmu. Svi su bili oduševljeni i ovim njegovim nastupom.

Facebook Comments
Source :

kurir.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close