(VIDEO) SVEĆENIK U “Pinkovom ZVEZDAMA”: Žiri ostao bez teksta od njegova glasa, a tek kako izgleda

Georgije Kovačević student je Bogoslovije a večeras se predstavio i pred žirijem glazbenog natjecanja “Pinkove zvijezde” i oduševio sve!

Naime, kada je je Milan Kalinić izašao na scenu, priopćio je svima da je Georgije student Bogoslovije. Samo Aleksandra Radović nije dala svoj glas poslije prve otpjevane pjesme.

“Divno si otpjevao. Pjevao si kao frontmen grupe” Legende “. Baš si poseban i lijepo izgledaš i lijepo pjevaš”, rekla je Dara.

“Nije to uopće lagan fakultet. Oni moraju znanju da pjevaju više različitih glasova. To je ozbiljno pjevanje. Znala sam da ćeš biti sjajan i drugačiji”, oduševljena je bila Dragana.

Zorica Brunclik zamolila je natjecatelja da otpjeva akapela refren, nakon čega se na kraju ipak podigla i Aleksandra.

“Pjevanje koje je on učio, nema glazbu. Morala sam čuti boju”, uživala je Zorica.

“Činjenica je da glas nabolje pliva sam. Kada govorimo o svećenstvu, ja ne volim da ih zovem popovi. Mnogi od nas bi se postidjeli kada bi čuli kako oni pjevaju. Ne postoji” popovsko pjevanje “. Postoji dobro i loše. Tvoji životni pozivi ne treba i ne mora se kose “, rekla je Aleksandra.

Druga pjesma kojom se predstavio Gregorije bila je numera grupe EKV “Ti si sav moj bol”.

“Kako sam te prepoznala kao talent”, rekla je Zorica uz osmijeh.

“Nevjerovantno”, bila je pod dojmom Dragana Mirković.

“Činjenica je da tebi ovo bolje leži od one prve pjesme koju si pjevao. I ja želim ti pomoći ukoliko je ovo ono što ti zaista želiš. Sve najljepše ti želim”, rekla je Aleksandra.

“Ti hoćeš nama kruh da uzmeš, čovječe! Ako ovo ono čime želiš da se baviš, onda zaboravi na ono”, rekao je Šaban i zapjevao crkvenu glazbu u čemu su mu se pridružile i kolege.

“Niste loši oče Šabane”, našalio se Milan Kalinić.

Facebook Comments
Source :

kurir.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close