VIDEO Supruga mu služi kao živa lutka: Estetski kirurg dizajnirao “savršenu ženu”

PLASTIČNI kirurg Phillip Craft otkrio je da svoju suprugu koristi kao model kojim privlači nove klijentice. Naime, 47-godišnji kirurg svoju je suprugu “popravio” estetskim operacijama u svojoj klinici u Miamiju. Njegova četiri godine mlađa supruga tvrdi da je oduševljena svojim novim savršenim tijelom nakon dva poroda te da je za sve zahvalna suprugu.

U braku su 21 godinu, a Anna je dosad povećala grudi, podvrgnula se liposukciji, stavila umetke u stražnjicu, išla na operaciju oblikovanja tijela, struka i trbuha, ubrizgala botoks u lice te napunila obraze i usne filerima. U početku je odbijala prijedlog svog muža da se operira, no pristala je nakon dva poroda. Sinovi im danas imaju 13 i 11 godina, a Anna tvrdi da je spremna za još operacija, ako će ih izvesti njen muž.

“Phillip uživa u redizajniranju automobila i kuće, a najviše mene. Nakon dvoje djece, dopustila sam mu da to napravi”, rekla je Anna.

Kako piše Daily Mail, Anna je primjer koji Phillip pokazuje drugim pacijenticama svoje ordinacije.

“Nikad ne bih rekla ne novim operacijama. Ako se zbog toga osjećam bolje i ljepše, to trebam napraviti”, rekla je.

Njen muž dodao je da estetski zahvati ne znače da se ne trebate brinuti o svom tijelu te da su on i supruga na Paleo dijeti kako bi izgledali što je bolje moguće.

#rebeccaswimwear #yellow #bikini #rickjackson #mahilamendez #annacraft #sexy #sunshine

A post shared by Rebecca Swimwear (@rebeccaswimwear) on

Facebook Comments
Source :

index.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close