VIDEO Remi natjecateljici: “Zbog tebe tonci ostaju bez posla”

U PETOJ audicijskoj epizodi glazbenog showa “Zvijezde” žiri se uspio naježiti, rasplesati na svojim stolicama ili ostati bez teksta. Za to su redom zasluženi natjecatelji Petra, Marija, Sandro i Iva koji do dobili prolaz u drugi krug natjecanja.

Nakon što je pred žirijem otpjevala “Pelin i med” Dine Dvornika i “Peace of my heart” Arethe Franklin, iskusna Porečanka Petra Tripar od žirija je dobila same pohvale. Remi je ostala iznenađena njezinim glasom koji je vladao studijem.

“Uz tebe tonci ostaju bez posla! Šta će nam mikrofoni i razglas kad ovakav vokal raznese. Stava imaš na kamione, to ti uopće ne fali”, komentirala je Remi Petrin nastup na audiciji, dok je Tony mogao samo nadodati kako je iznenađen njezinom distorzijom u glasu, a “to niti Indira (Levak iz grupe Colonia) ne može” napraviti.

Natjecateljica Marija Radonić (20) iz Đakova uspjela je naježiti žiri svojom izvedbom Siinog hita “Elastic heart”. Njezin glas podsjetio je Remi na crnačke vokale u gospelima, a Tony je Mariji bez razmišljanja i dodatnog komentara udijelio svoj “da” prolasku u drugi krug.

Facebook Comments
Source :

index.hr, Foto: RTL

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close