(VIDEO) NOVI REALITY JE POČEO! Prva SNAHA ušla u kuću, ona je DOMINO DAMA!

Večeras je POČEO novi spektakl – rijaliti šou Snahe. Devojke su odavno stigle u studio, kuća je namještena, a svi sa uzbuđenjem čekaju da vide tko će sve biti dio novog reality-a…

Prateći želje žena koje maštaju o dobrom mužu i lijepom životu, produkcija Hepi televizije, napravila je odlična kasting.

 – Ubrzo će biti jasno tko su „Snahe“, a tko mladoženje – obećavaju u produkciji.

Treća snaha je Anja Lupu. Ona za sebe kaže da je malo lijena i da ne voli da ustaje rano. Omiljeni joj je noćni život i splavovi.

 – Ja sam tipičan primjer onoga što majke za svoje sinove ne žele. Ja sam neko tko ne poštuje tradiciju. Ne  očekujem udaju od ovog reality-a. Mislim da ne bih bila dobra majka. Zbog popularnosti sam spremna na sve – kaže Vanja. Priznala je da je odlična ljubavnica i da izvrsno vodi ljubav.

“Smatram da sam bez konkurencije”.

 – Nisam dobra kuharica, znam da skuham čaj –  priznaje Anja, a voditeljica joj poručuje da joj neće biti lako.

Printscreen You Tube

Anja je inače učestvovala u Maldivima a bije je glas sponzoruše.

 – Nisam ja neko tko ne radi ništa, bavim se modelingom. Ovo je sve jedna igra –  kaže Anja.

Aleksandra Sandra iz Podgorice je druga snaha. Ne voli djevojke koje izigravaju šefice, kako kaže poštuje iskrenost i poštenje. Voli muškrace koji znaju šta hoće i koji ne varaju. Smatra da je njena najveća mana što voli da se svađa.

 – Našla sam žrtvu za večeras –  rekla je pred ulazak.

Maja Abramović umjetnica iz Beograda i prva snaha, smatra da ima sve kvalitete, a kada popije postaje veoma loša.

 – Volim mlađe naivne poslušne muškarce. On je go, ja sijedim i tako.. –  kaže Maja. Dodala je da voli da kuha kao i da je dominantna žena.

 – Dominatna u svakom smislu, znači žena iznad muškarca. Ovo je novo doba –  priča Maja. Kako kaže rado kažnjava muškarce koji je ne slušaju.

Voditeljice su najavile ludo večer i potencijalne snahe. Djevojke će obučiti da postanu prave srpske snahe, a samo jedna sretnica će imati priliku da joj Hepi televizija omogući svadbu iz snova.

Facebook Comments
Source :

informer.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close