VIDEO NLO uhvaćen u live prijenosu iz svemira, NASA prekinula stream

NEPOZNATI leteći objekt koji je protutnjao pored Međunarodne svemirske postaje prije no što je NASA naglo prekinula stream zaintrigirao je brojne pristaše teorija zavjere, koji su uvjereni da je svijet upravo imao priliku vidjeti još jedan trag postojanja vanzemaljskog života.

Video na kojem se oko pete sekunde otprilike na sredini ekrana vidi sićušna točka u brzom kretanju na YouTubeu je objavio korisnik pod imenom ColdPyro, a dok mnogi NLO nisu ni primjetili, teoretičari zavjera sigurni su da NASA nije slučajno prekinula stream upravo u trenutku kad se “točka” približila postaji.

 

NASA je prekid live prijenosa objasnila tehničkim poteškoćama kakve se često događaju zbog gubitka signala, odnosno kontakta sa satelitom i zamolila je gledatelje za strpljenje. Istaknuli su također da je prijenos u potpunosti automatiziran i bez ljudske intervencije, što bi značilo da je čista slučajnost to što je signala nestalo upravo tijekom prolaska nepoznatog objekta uz ISS.

Oni koji pomno prate zbivanja u svemiru ističu međutim da ovo nije prvi put da ISS ima neobične “goste” u prolazu. Sličan neobičan objekt već je viđen prošloga mjeseca u blizini ISS-a, a NASA je tada objasnila da je u pitanju refleksija svjetla sa stanice, kakva je posve uobičajena na snimkama.

Facebook Comments
Source :

index.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close