(VIDEO) nezapamćeno SKANDAL NA HRT: Pernar usred razgovora napustio studio, prekinuta emisija!

Ivan Pernar, predstavnik koalicije Živi zid bio je gost ovotjednog izdanja emisije Nedjeljom u dva koja ima status najvažnije družtveno- političke emisije u Hrvatskoj, ali već nakon 15-ak minuta ustao je sa stolice i napustio studio, čime je emisija naprasno prekinuta.

Iz studija je otišao izvređavši HRT, rekavši da mu nije dopušteno da do kraja odgovori na pitanje.

Pernar je HRT-ov informativni program nazvao je horor filmom koji ne može ni da se gleda, a utvrdio je da su svi HRT-ovi programi podređeni istom cilju, držanju hrvats pod dominacijom Washingtona i Bruxellesa.

“Informativni program je horor film. HTV-ov Dnevnik je najmanje gledani središnji dnevnik. Sadržaj je negledljiv. Zadatak je da se građani drže u lažnoj stvarnosti, u iluziji. Većina gledatelja HRT-a ne zna da je 1948. godine napravljeno etničko čišćenje 750.000 Palestinaca. Izrael je država koja je stvorena na etničkom čišćenju “, rekao je.

Voditelj emisije ga je upitao da li bi onda on ukinio sve HRT-ove kanale, ali Pernar je poželio nešto reći o Palestini i zaprijetio odlaskom iz studija ako mu Stanković ne dozvoli da završi.

Voditelj mu je rekao da se ne ljuti, a Pernar ga je počeo ispitivati hoće li mu dopustiti da završi.

“Vidim da mi ne dozvoljavate da kažem do kraja, odlazim iz emisije! Želim vam svako dobro”, rekao je na kraju Pernar i otišao, a Stanković je emisiju odjavio.

Pernar je poslije emisije na svom Facebooku napisao da nije htio sudjelovati u “farsi u režiji Aleksandra Stankovića koji postavi pitanje pa ne dozvoljava da se odgovori”.

“Zapravo problem nije u odgovoru, nego istini o kojoj se ne smije govoriti na HRT-u”, napisao je Pernar.

Isto je kasnije uradio i Stanković i na svom Facebooku objavio video iznad kojega je napisao:

“Dragi Ivane, pomalo te volim. Ovo je jedna od rijetkih nedjelja kad ću moći ručati na vrijeme”

 

Facebook Comments
Source :

kurir.rs, 24sata.hr, Jutranji

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close