(VIDEO) MAJKA ŠOKIRALA SVIJET! Da li je ovo INCEST?!

Taša Maile je zbog svoje odluke o dojenju sinova podijelila javnost. Ona se pohvalila fotografijama koje su svi nazvali incestnim – da li je to normalno?

Sve češće se srećemo s pričama majki koje odbijaju da prestanu da doje svoju djecu i kažu da će to raditi sve dok njihovi sinovi i kćerke to prestanu da traže. 

Taša redovno postavlja video snimke na svoj YouTube kanal u kojima pokazuje kako u isto vrijeme doji svoja dva sina, od kojih jedan ima dvije, a drugi čak šest godina.

printscreen

Taša je trenutno u drugom stanju i čeka svoje treće dijete i stala je u žustru odbranu svoje odluke da doji sin koji je već odrastao.

Ona kaže kako joj je žao svih koji je osuđuju. Video je pregledan preko 60 miliona puta, a mnogi su rekli da se graniči s incestom.

#tandemnursing got two boobies on purpose! Lol check out my YouTube channel "Spiritual Tasha Mama"

A post shared by SpiritualTashaMama (@spiritualtashamama) on

“Ovaj video je uznemirujući. Ona želi da mi povjerujemo da je ovo prirodno povezivanje između majke i dijeteta”, napisala je jedna majka.

Taša inače ima implante u grudima, ali to je ne sprečava da doji i kako kaže radiće to sve dok njena djeca to budu željela.

Facebook Comments
Source :

informer.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close