(VIDEO) KAD SE ŽENE DO'HVATE: Ovo su najvrelije scene odnosa LEZBEJKI!

Kinematografija u tom smislu nije podbacila, te smo u mnogim filmovima imali prilike da vidimo zaista zanosne scene žensko-ženske ljubavi… U ovom izboru donosimo vam pet scena koje su nesumnjivo mnogi muškarci očarano posmatrali.

1. U filmu “Black Swan” (Crni labud), balerina Nina (Natali Portman), zamišljala je vruću zabavu sa Lili (Mila Kunis):

2. I ostvarenje “Cruel Intentions” (Okrutne namjere) donijelo je vrlo uzbudljivu scenu u kojoj Ktrin Mertiul (Sara Mišel Geler) uči puritanku Sesil Coldvel (Selma Bler) kako se pravilno ljubi:

3. Ni film “Wild Things” (Divlja igra), što se naše teme tiče, nije razočarao, budući da prikazuje vruću scenu na beznu u kojoj se strastima prepuštaju Suzi (Niv Kembel) i Keli (Deniz Ričards) dok ih Kevin Bejkon snima skriven u žbunje:

4. Ni film “Wild Things” (Divlja igra), što se naše teme tiče, nije razočarao, budući da prikazuje vruću scenu na beznu u kojoj se strastima prepuštaju Suzi (Niv Kembel) i Keli (Deniz Ričards) dok ih Kevin Bejkon snima skriven u žbunje:

5. Film koji je možda izazvao i najveće kontraverze, od svih navedenih na ovoj listi jeste “Blue is the Warmest Color” (Plavo je najtoplija boja), ostvarenje koje prati vezu dvije žene koje eksperimentiraju sa lezbijskim sklonostima. Neke scene seksa toliko su realistične da mnogi smatraju kako uopšte ne bi trebalo da budu u filmu jer prelaze u pornografiju:

 

Facebook Comments
Source :

informer.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close