(VIDEO) BILA JE POZNATA PJEVAČICA, A ONDA JE NESTALA SA SCENE: Muž me je ostavio nakon porođaja zbog druge!

Pjevačica Tanja Banjanin bila je jedna od miljenica ljubitelja balada, a pjesme “Ljubavna”, “Pamtim” postale su radijski hitovi. Tanja se jedno vrijeme povukla sa muzičke scene zbog burnog perioda u privatnom životu…

Pjevačica se zbog privatnih problema nekoliko godina povukla sa scene. Preživjela je buran razvod, koji bi mnoge žene dotukao.

To je bilo strašno, Staša je imala tek dva mjeseca, muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno jedva sam se podigla iz toga. To je bio veliki stres za mene i dugo mi je trebalo da se oporavim i fizički i psihički – kaže Tanja.

Tanja je nakon svega što je preživjela odlučila da se vrati na muzičku scenu.

Sve se može kad se hoće, tačnije kad se mora. To je bio period kada ja zaista nisam imala ni dinar, ni za hljeb i morala sam da radim.

Ipak, nije prestala da se bori. Tada dvomjesečnu kćerku je čak vodila i na svirke.

 Spakujemo se u kombi, bend, oprema, moja mama, Staša i ja. Jednom prilikom smo se tako pakovali i krenuli i ja u žurbi se nisam ni sjetila da vidim gdje je mama, okrećem se pozadi i vidim nju u bundi sa sve šubarom kako sijedi na bubnju i kaže “Sve je pod kontrolom, ne brini”. Sad se tome smijemo – ispričala je ranije Tanja.

#koleginice #promocija #ljubavseumorila

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin) on

Facebook Comments
Source :

informer.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close