(VIDEO 18+) PE*IS MU SE ZAGLAVIO U NJENOJ VA*INI Ovako je njen muž saznao za aferu sa mlađim muškarcem!

Južnoafrikanac Nil Ngema (42) otkrio je na užasan način da mu supruga Saša (34) nije vjerna, i to jer jer se penis njenog ljubavnika zaglavio u njoj.

Ovo se dogodilo prije oko godinu dana, ali se njihov slučaj prepričava i dan danas, a njihov snimak se ponovno zavrtio opet po svim društvenim mrežama. 

Naime, preljubnici su u Johannesburgu iznajmili stan kako bi mogli da se zabavljaju dok je suprug na službenom putu, ali su na njihovu žalost ubrzo su počeli vrištati, i to ne od uzbuđenja već od bolova.

Solu Kvobozi (22) doživio je “penis captivus”, odnosno zaglavio mu se penis u vagini, pa je par očajnički dozivao u pomoć.

– Najprije sam mislila da vrište od zadovoljstva, ali kada sam pokucala i ušla da vidim da li je sve u redu, zatekla sam ga kako leži na njoj i plače – rekla je lokalnim medijima Prisila Ndlovu (34), koja je zatekla par u klinču .

Nevjerna gospođa i njezin 12 godina mlađi ljubavnik ubrzo su dobili publiku, ispred stana se okupilo čak 2.000 ljudi koji su htjeli da im vide lica. To je otišlo toliko daleko da je policija gomilu morala otjera pomoću suzavca, jer se pronio glas da se radi o crnoj magiji.

U Južnoj Africi postoji vradžbina “Muthi” koja služi da suprug zaštiti intimne dijelove svoje žene, ako ona pokuša švrlja ili da joj netko “slučajno uleti”. Liječnici su odbacili takvu sumnju i objasnili da su ljubavnici doživjeli medicinski fenomen “penis captivus” do kojeg dolazi kada se vagina stegne oko penisa i napravi svojevrstan vakuum. Najčešće traje vrlo kratko, ali to ovdje nije bio slučaj, na žalost preljubnika.

 

Izvor: exyugoslavija.com

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close