VAŠ SIN JE POVRATIO PO MOJOJ TORBI, DAJTE MI PARE ZA NOVU: Onesvijestila se kada je čula cifru!

Jedna majka je objavila svoju dilemu na društvenim mrežama i izazvala pravu lavinu komentara. Njenom sinu je pozlilo tijekom dugog leta avionom. Morao je povratiti, a dio je završio i na dizajnerskoj torbi putnice koje je sjedila u blizini. Premda su torbu odmah oprali i nije bilo vidljivih tragova, njezina vlasnica nije bila zadovoljna.

Vlasnica torbe je zahtijevala da joj majka platiti 1.000 eura, koliko je koštala njena Louis Vuitton torba, jer je nepovratno uništena. Smatra da torba nikad neće biti ista i da će se uvijek osjećati smrad. Majka kaže da su tijekom ljeta bile velike turbulencije i da je njenom sinu pozlilo zbog toga, na što on nije mogao utjecati. Sat nakon toga joj je prišla putnica i rekla:

“Nadam se da je vašem sinu sad dobro, ali oštećena je i moja torba”.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

“Izvinili smo se, ali ona je rekla:” Ne razumijete, oštećena mi je torba, bila je vrlo skupa, vaš osiguranje mora platiti čišćenje ili popravak “ispričala je majka.

Torbu su očistili, ali nakon par dana obitelj je dobila mejl od žene koja je tvrdila da se još uvijek osjeća smrad i da ga se ne može riješiti te da moraju platiti novu torbu.

Mišljenja su podijeljena. Neki smatraju da žena pretjeruje i da, ako je imala novaca za tako skupu torbu, ima i za novu. Drugi pak smatraju da majka mora platiti jer je njezin sin uništio tuđu stvar.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

 

(Daily mail)

Izvor: kurir-info.rs

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close