(UZNEMIRUJUĆE FOTO) UŽAS: Muškarac (27) stavio je burmu na pe*is iz šale a onda je nastao PAKAO

Majka ga je brzo odvela u bolnicu gdje su navodno morali isisaju krv iz njegovih genitalija nakon što mu se zaglavio uzak prsten. Priznao je da je sam stavio prsten četiri sata ranije i to po preporuci nekih prijatelja. Nakon što su mu genitalije otekle i poplavile, a on je osjećao jake bolove, zabrinuta majka ga je odvela u bolnicu u Južnoj Africi.

Kako navodi Južnoafrički medicinski žurnal (South African Medical Journal – SAMJA) njegov penis je bio podignut, bez boje i burma ga je ozbiljno ograničila. Momentalno su ga odveli na operaciju gdje su liječnici pokušali nekoliko metoda kako bi skinuli prsten, uključujući i operacijsku pilu. Pošto je zbog prstena penis otekao, doktori su morali isisaju krv iz njega.

“Primio je nekoliko uboda sa špricama od 20ml, a kada je otok spao prsten je uspješno odstranjen”, piše SAMJA.
Nakon operacije i nakon što su ga stavili na jake antibiotike muškarac se uspješno oporavio i tri dana kasnije pušten je iz bolnice.

Brojni detalji u vezi s ovom nesrećom ostali su nepoznati, a poznato je da se supruga ovog muškarca porodila carskim rezom tri tjedna ranije i da je stavio burmu na penis iz erotskih razloga.Liječnici su rekli kako je ovakva situacija rijetka. ali da se s vremena na vrijeme desi i to na različitim dijelovima svijeta. Dodaju i da je ovo stanje za njih veliki izazov zato što nema zvaničan tretman.

Izvor: kurir-info.rs

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close