Upoznajte ženu koja je zaradila milijune uvalivši Kardashiankama potpuno besmislenu ideju

IYAI LIU je 23-godišnja multimilijunašica koja je jednostavnu ideju pretvorila u predmet za kojim su ludovale žene diljem svijeta, a nosila ga je i Kyle Jenner.

Ova inovatorica s Novog Zelanda osmislila je “Waist trainers”, odnosno one pojaseve za struk koje su Kim i Kylie nosile na brojnim fotkama na svojim profilima na društvenim mrežama i zaklinjale se da su zbog njih mršave. Iako su stručnjaci tvrdili da su ti pojasevi potpuno besmisleni, žene su ih kupovale kao lude.

#ad I'm really obsessed with waist training! Thank you @premadonna87 for my new waist shapers! #whatsawaist

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nakon što su pojaseve nahvalile članice slavne obitelji, internetsku stranicu putem koje ih se moglo naručiti preplavile su narudžbe djevojaka i žena koje su morale imati svoj pojas. Na kraju je postao toliko popularan da je svojoj inovatorici donio 3,3 milijuna australskih dolara, odnosno milijun dolara čistog profita, što znači da više u životu neće morati raditi.

Daily Mail piše da je lyia primijetila na internetu da žene nose korzete te je za samo 5650 australskih dolara naručila nekoliko korzeta iz Kine – i pokrenula nevjerojatan trend

👙👙 there's monkeys in our back yard 🙈

A post shared by Iyia (@iyialiu) on

“Mislila sam da ću samo prodati nekoliko njih. No to je odjednom buknulo”, rekla je za New Zealand Herald.

Dodala je da se oduvijek bila poduzetna te da je još d 13 godina počela uvoziti stvari iz Kine i prodavati ih kolegicama u školi. Kad je došla na ideju prodavanja pojasa, za njihovo reklamiranje odlučila je platiti najveću facu na društvenim mrežama – Kylie Jenner. To ju je koštalo 300.000 dolara, no definitivno se isplatilo. Ipak, priznaje da se to nije dogodilo odmah.

“Povrat novca nije baš bio onakav kakav sam očekivala”, priznala je.

😝

A post shared by Iyia (@iyialiu) on

Na kraju se ipak isplatilo, a ona danas živi život o kakvom mnogi samo sanjaju, a uglavnom se sastoji od odmora na mondenim lokacijama. A sve to otplatile su žene koje maštaju o figuri pješčanog sata. Ona pak ističe da bi njen uspjeh trebao biti motivacija mladima da je moguće zaraditi milijune veoma brzo,

“Poduzetnici trebaju riskirati, ako nemate hipoteku i djecu, možete donositi fleksibilnije odluke i ne brinuti se toliko o njihovom ishodu”, zaključila je.

Sittin by da pewl

A post shared by Iyia (@iyialiu) on

Facebook Comments
Source :

index.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close