Trebali se vjenčati: mladoženja saznao da umire: Nećete vjerovati što se onda dogodilo!

Solomon Chau i Jennifer Carter, oboje 26-godišnjaci, zaručili su se lani u travnju nakon dugogodišnje veze i planirali su svadbu ove godine u kolovozu. No, Chau je u prosincu saznao da ima rak jetre i odmah je operiran. Nažalost, do ožujka se bolest proširila i ušla u terminalnu fazu. Liječnici su mu rekli da ima samo nekoliko mjeseci života i da svoje vjenčanje vjerovatno neće doživjeti.

Par je odlučio pomaknuti datum na ožujak. Oženili su se u Casa Lomi, muzeju u Ontariju.

Uživali su u svom danu iz snova, iako su znali da ih čeka strašna tragedija, a nedavno je objavljen i dirljiv video sa svadbe.

Par je na medeni mjesec otišao na slapove Niagare, a onda su kupili i psa.
Chau je umro prošle sedmice kod kuće uz svoju voljenu suprugu, au subotu je pokopan – točno na dan kad su prvi put planirali svadbu.

– Najdivnija osoba koju poznajem umrla je nakon osam mjeseci borbe s tumorom. Sol se borio dugo i teško i nije se predavao. Njegov optimizam i smisao za humor držao je mene i njegove najbliže da potpuno ne poludimo u ovo užasno vrijeme. Za to mu nikad nećemo moći biti dovoljno zahvalni ‘, napisala je Jennifer na Facebooku.

– Naučio si me posljednjih mjeseci da niti jedan dan ne smijem pustiti da propadne. Pokazao si mi što je prava ljubav is 26 godina sam naučila o njoj više nego što neki nauče u čitavom životu. Ti i ja smo trebali još 60 godina provesti skupa, ali sam zahvalna i na ovih osam nevjerovatnih godina koje nam je Bog dao. Ti si sve što sam željela od muža i puno više, uvijek ćeš mi biti u srcu ‘, napisala je mlada udovica u posveti suprugu, koji se bavio sportom i živio zdrav život.

 

par-vjencanje-1

Izvor: najboljazabava.net

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close