TRAGIČNA SUDBINA TV ZVIJEZDE Sestru su mi silovala 4 muškarca i ubio je serijski ubojica, oca su upucali

Njegovi roditelji su se razveli kada je imao samo dvije godine. Njegova majka Sali je sina Kelsija i kćer Karen tada odvela kod oca, koji ih je podizao sve do svoje smrti.

Kelsijev otac Frank Gramer je bio vlasnik restorana. Jedne noći, Artur Nils zapalio je njegov auto, au tom trenutku u kući je bila cijela obitelj. Žena Elizabeth i četvero djece. Kada je Frank izašao van da vidi što se događa, Arthur ga je upucao iz pištolja. Kelsey je tada imao samo 13 godina.

Nils je završio u ludnici. Sedam godina kasnije, Kelsijevu mlađu sestru silovala su četiri muškarca, u potom ju je ubio Fredi Li Glen, koji je bio serijski ubojica.

“Bio sam njezin stariji brat. Trebao sam je zaštitim, ali nisam mogao. To me je skroz uništilo. Znam da ta krivnja nije racionalna, ali to je vrlo teško objasniti”, rekao je glumac.

Potom su mu se braća udavila. Zbog svega, glumac je bio uvjeren da je netko bacio kletvu na njega, na njegovu obitelj. Tijekom života je dosta patio zbog svega i jedva se nosio sa svim što ga je snašlo, a spas je pronašao u zabavljanju ljudi.

Ni sam nije imao sreće u privatnom životu. Imao je agresivnu suprugu, pa se poslije ponovno oženio, pa razveo. Trenutno je s Katie Walsh s kojom čeka treće dijete i konačno uživa u životu.

Prikaži sliku na Twitteru

Izvor: kurir-info.rs

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close