Tanji su ZABRANILI da se vozi ringišpilom zbog prevelikih grudi

Jedna Britanka je čekala u redu za vožnju u zabavnom parku kod Londona , ali umjesto ludog provoda doživjela je potpuno neočekivanu neugodnost. Naime, zaposleni u parku zaduženi za sigurnost zabranili su joj pristup rolerkoster zbog, kako su rekli “tolikih grudi” !

Bilo mi je vrlo neugodno, jer sam dugo čekala u redu. Kad sam konačno stigla na red, službenik mi je rekao da su mi grudi prevelike i da doslovce neću stati u kabinu. Problem je u tome što ne bih mogla preko svojih grudi vezati sigurnosni pojas – rekla je 22-godišnja Tanja Williams, koja ne krije da joj nimalo nije lako živjeti s grudima veličine “sedam”.

Ja nisam debela žena, ali očito je da onaj koji je dizajnirao rolerkoster nije razmišljao o tome da neke od nas imaju i obline. Ne rađaju se sve žene s “dvojkama” – zaključila je Tanja.

Ona tvrdi da uprava zabavnog parka čak nije ni ponudila da joj refundira 29 funti, koliko je platila za ulaznicu, pa je joj je jedino preostalo da sačeka svoju obitelj, kojoj je za razliku od nje bilo dozvoljeno da uživa u ludom provodu.

(Telegraf.rs / Dailymail)

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close