SVI GA DIJELE NA FACEBOOK-U : Momak koji je svojim citatima zaludio Srbe!

Rame uz rame s Ivom Andrićem i Mešom Selimovićem, ali na Facebooku!

“Padnem ponekad. To je život. Ustanem i još jače se zaletim. To je znak” …

“Imamo se. Ti mene tamo, a ja tebe ovamo. Lijepo nam je zar ne? Zamisli što će biti kada se sretnemo?”.

Jeste li ikada čuli za ove citate? Ne, to nije Mika Antić, niti Selimović već AT u čijim se rečenicama pronalazi na desetke tisuća ljudi.

Andrija Terzić mladi pisac, rodom iz Užica, je motivacijskim citatima iz svojih romana, na društvenim mrežama napravio pravu pomutnju! Njegove kratke misli se internetom šire u ogromnom broju, zajedno sa izrekama najvećih imena srpskih književnosti. Međutim, pored masovnog dijeljenja, potvrda da su Andrijini citati vrijedni je i to što su ih mnogi zauvijek ispisali na tijelu. On je u intervjuu za “Alo!” Otkrio kako je privukao ljude, a osobito žene i koliko je ponosan na tetoviranje njegovih citata.

Što je to u tvojim citatima privuklo toliku pozornost?

– Ljudi su pronašli tu neku istinu u mojim citatima i sa njima započinju dan. To su uglavnom osobe koje su iskrene same sa sobom i koje prihvaćaju moju iskrenost u kojoj se pronalaze.Svjestan sam da sam pomaknuo ljude i da im dajem nešto što je dobro. Ujedno sam ponosan što ne koristim vulgarnost da bi ih privukao, već se samo bavim književnim riječima.Ono što sam želio i što i dalje želim je prenijeti lijepu poruku – da svijet može funkcionirati, ako unesemo ljubav i sreću i mislim da u tome uspijevam.

Kako nastaju tvoji citati i na što se odnose?

– Događaju se u prolazu, na putu do teretane, u kolima. To su obični postovi koji mogu biti šaljivi i sarkastični. Dijelim ih na motivacijske, ljubavne citati i izvode iz prakse.

Tvoje riječi su šarmirao veliki broj žena …

– To pitanje je definitivno za neko istraživanje. Specifično je to da na Instagramu imam oko 70.000 pratitelja, a oko 250.000 čine oni koji me službeno ne prate, ali vole ponekad da vide što sam novo napisao. Pretpostavljam da su u pitanju žene koje ne žele, ili ne smiju da me prate, već samo ulaze i čitaju citate. Trenutno me prati 81 posto žena i 19 posto muškaraca, a najčešće je u pitanju uzrast od 19 do 34 godine na Instagramu, dok je na Facebooku od 25 do 45 godina.

Kako komentarišeš tetoviranje tvojih citata?

– Ta činjenica je nevjerojatno i potpuno fascinantna. Preponosan sam na sebe, bio bih lažno skorman kada bih rekao da nisam. Dosta njih je to uradilo, ja znam za bar deset – pet su s mojim potpisom na kraju, pet bez, ali s navodnicima. U Banja Luci sam upoznao čovjeka koji mi je nakon promocije knjige u jednom kafiću prišao, podigao majicu i od grudi do kuka mu je bio ispisan čitav dio mog romana.

Odakle crpiš inspiraciju i tko ti je muza?

– Moja istina zna biti krajnje surova i sirova, uvijek mogu nešto napišem, ali sve ovisi o inspiracije da li će to biti loše, dobro ili fantastično. Najveću inspiraciju crpim iz svoje energije, dok je muza obično žena koja je postojala ili postoji. Svakako je uvijek žena. Mada, najljepše emocije proizlazi iz one koja je trenutna.

Facebook Comments
Source :

alo.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close