SUMORNO PROROČANSTVO BABA VANGINE NASLJEDNICE: Poslije talasa izbjeglica, Evropi stiže fatalna prijetnja!

Za šest godina planeta će ostati bez vode za piće, tvrdi Kaede Uber, Francuskinja koju mnogi smatraju naslednicom čuvene Vangelije Dimitrove.

Nakon talasa izbjeglica, Evropu će pogoditi i razoriti velika ekološka katastrofa, a za šest godina planeta će ostati bez vode za piće.

Ovo tvrdi Kaede Uber, Francuskinja iz Monpeljea, stara svega 12 godina, koju mnogi smatraju nasljednicom Baba Vange (Vangelija Pandeva Dimitrova).

Misteriozno dijete

Bugarska proročica navodno je pred smrt 1996. najavila da će nekoliko godina nakon njenog odlaska na drugi svijet u Evropi biti rođena djevojčica s njenim darom. To su svi zaboravili sve dok se 2009. u francuskim novinama nije pojavila vest o tome da je petogodišnja Kaede Uber nekoliko godina ranije predvidjela svjetsku ekonomsku krizu.

Kako tvrde neki mediji, istraživači paranormalnih sposobnosti proučavali su njena proročanstva i ponašanje i navodno otkrili da je ona zaista nasljednica Baba Vange. Kao dokaz toga naveli su njeno ponašanje, koje liči na ponašanje bugarske vidovnjakinje.

Kad je Kaede napunila sedam godina, pojavila se na ruskoj televiziji, gdje je pričala o svojim proročanstvima, a onda je predvidjela i pobjedu Vladimira Putina na predsjedničkim izborima u Rusiji.

Međutim, nakon nekoliko intervjua, i Kaede i cijela njena porodica su nestali. Skoro pet godina, pišu mediji, nije bilo nijednog spomena o djevojčici, pa su mnogi povjerovali da je umrla ili da je ubijena. Ipak, nedavno se ponovo pojavila na jednoj televiziji.

–  Teroristički napadi i izbjeglički talas teško će pogoditi Evropu, zbog toga će cio svijet biti u opasnosti. Mnogo ljudi će biti ubijeno, a krv će liti na sve strane. Četiri mjeseca nakon toga Evropu će pogoditi ekološka katastrofa i planeta će za šest godina ostati bez vode za piće – poručila je ona.

Državni projekat

Naravno, priče o Baba Vanginim proročanstvima i tvrdnjama njene navodne nasljednice mnogi skeptici odbacuju kao potpuno neosnovane. Ima istraživača koji odavno tvrde da je sav rad Vangelije Dimitrove bio dobro osmišljena propaganda koju je vodila država, a kao dokaz toga navode da se ona družila s Todorom Živkovom, komunističkim vođom Bugarske, i da se pojavljivala na skupovima partije.

Osim toga, većina proročanstava koja se vezuje za nju, poput napada 11. septembra 2001. i bregzita, uvijek se nekako pojavi u javnosti nakon događaja, pa se naknadno tvrdi da ih je ona predvidjela. Na sličan način, tvrde, neko stoji i iza navodnih proročanstava djevojčice, koja danas ima svega 12 godina.

Facebook Comments
Source :

informer.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close