ŠOKANTNA ISPOVIJEST BG ŠKOLARCA: Čistatica me tjerala da joj grizem bradavice!

Učenik beogradske srednje škole ispričao je šta je doživio pošto ga je čistatica uhvatila “na dijelu” sa drugaricom u školskom WC-u…

Đorđe R. učenik trećeg razreda jedne srednje tehničke škole u Beogradu uradio je ono što većina klinaca u njegovom uzrastu radi. Pobjegao je sa časa kako bi se u školskom WC-u ljubakao sa vršnjakinjom Majom. Ali, nije imao pojma do čega će taj njegov nestašluk da dovede.

Tek što smo počeli, uletjela je čistačica i počela da urla na nas. Maja je uspela da pobjegne, a ja sam stajao i slušao kako sam “jedan mali prljavi perveznjak” i prijetnje kako će sve ispričati mom razrednom. Istina, baš me briga za to, ali znao da bih mogao da imam problema, jer je Majin ćale jedan od moćnijih ljudi u gradu. Mogao bih da upadnem u žestoko sranje. Zato sam ćutao i slušao njeno urlanje, misleći da će posle toga da me ostavi na miru. Ali nije…

Na njegovo veliko iznenađenje, čistačica ga je pozvala u prostoriju gdje se čuvaju sredstva za higijenu i zaključala vrata.

– E sad ću ja da vidim šta ti umješ, picopevcu jedan – rekla je i počela da se raskopčava – nastavlja ispovijest Đorđe.

muski-magazin-debeli-muskarci-bolji-u-krevetu-seks-99

A onda je, priča Đorđe, sve postalo još bizarnije.

– U jednom momentu rekla mi je “šta balaviš tu, zagrizi malo, kakav si ti muškarac”. Znam da žene uglavnom ne vole da im grizeš bradavice, pa sam počeo lagano, a ona je krenula da ludi i tjera me da grizem sve jače. Mislio sam da će krv da joj krene. Ali jok, ona je skroz podivljala od toga. Jbg, i ja sam se napalio. Nisam namjeravao, ali eto. Onda je klekla ispred mene i popušila mi kao nijedna klinka do sada. Vrhunski. 

– “Dobar si, mali, sljedeći put ću da ti pokažem neke stvari za koje još nisi ni čuo”, rekla mi je kad smo završili i znao sam da to neće biti kraj. Sad se zaključavao barem dva puta nedjeljno, a šta sve radimo u ostavi za metle, ne smijem ni da pričam. Ne smijem da prestanem jer se bojim Majinog ćaleta, a i što bih. Dobro mi je.

Facebook Comments
Source :

informer.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close