ŠOK VIJEST ZADESILA BEOGRAD Ubila se srpska pjevačica: Neposredno prije ubojstva na Facebooku napisala …

Glorija Sangare, nekadašnja pjevačica popularne beogradske pop grupe Flejm izvršila je samoubojstvo, saznaje Kurir. Nesretan slučaj dogodio se na Floridi, gdje već godinama živi.Kako saznaje ovaj list, Glorija se ubila velikom dozom lijekova. Pjevačica je sebi oduzela život prošle nedjelje, saznaje SCANDAL !, točnije 13. studenog, a njezino beživotno tijelo je pronađeno u srijedu. Na Facebooku su ostali njeni posljednji statusi …

– “Ovo postaje hahaha hit”, jedan je od statusa, a drugi:

– “Hahahahah problemi”.

Inače, Glorija je prije deset godina, također, pokušala izvršiti samoubojstvo, i tada je, kako je pisao Kurir, htjela skočiti s prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak, ali su je u tome spriječili policajci i Hitna pomoć.

Glorijin majka je pozvala policiju i obavijestila ih da se njena kćerka popela na prozor stana s namjerom da se ubije. Ona je rekla da se Glorija posljednjih dana loše osjećala i da je stalno ponavljala da će se ubiti.

Nekadašnja pjevačica grupe “Flejm” bila je u depresiji otkako su se u novinama pojavile njezine fotografije na kojima oralno zadovoljava jednog mladića, koji je njihov sek * ualni odnos snimio kamerom mobitela. Ubrzo nakon ovoga Glorija se odselila za Ameriku, gdje je, nažalost, izgubila život.

Izvor: exyugoslavija.com

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close