ŠOK U “ZVEZDAMA GRANDA” Takmičar nije prošao dalje, pa uvrijedio žiri (VIDEO)

Sudionik natjecanja “Zvezde Granda” Milan Osmanović izrevoltiran što je ispao iz daljnjeg natjecanja, opleo je po članovima žirija na Facebooku.

Milan je sinoć obavijestio svoje prijatelje na Facebooku da će se na TV Prva emitovti emisija u kojoj je on sudjelovao i napomenuo im da obrate pažnju i pogledaju kako je žiri bio nepravedan prema njemu.

– Dragi prijatelji, evo da Vas obavijestim da večeras u emisiji “Zvezde Granda” možete pogledati moj nastup i korumpirani žiri kome tu sigurno više nije mjesto. Ja nisam prošao eto odmah da vas obavijestim, nisam dobio nijedan glas, a pritom su i članovi žirija izigravali nešto (ne znam ni sam šta) a koji je razlog toga iskreno mi nije jasno, koliko sam razumio pjesma koju sam izvodio im je bila glupa i nisu me saslušali – napisao je Osmanović i ostavio prijateljima da daju svoj sud.

– Sve u svemu prepustiću vama da pogledate i vidjeti o čemu vam govorim i njihovo neodgojeno ponašanje. Po tome sam zaključio da njima nije bitno tko i kako pjeva i je li dobar ili nije, već im je bitan samo šou, što ranije tako nije bilo, ranije se cijenio talent. Uz ovu postavu žirija emisija može samo gubi na gledanosti, jer oni samo vrijeđaju kandidate.Eto, gledajte večeras, naravno ako ste u mogućnosti i volio bih čuti vaše mišljenje o svemu tome – završio je Milan.

Pogledajte i sami Milanov nastup i procijenite je li on zaista u pravu u svojim tvrdnjama.

Facebook Comments
Source :

alo.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close