SLOVENCI TRAŽE ATRAKTIVNE SRPKINJE ZA ORGIJE: Sredovječni parovi za seks plaćaju 300 eura!

Tradicionalno, pred novogodišnje praznike, poraste ponuda poklona, egzotičnih putovanja, žurki, ali i prostituiranja. Iako nelegalno, ovo je jedno od omiljenih “rekreacija” bogatih stranaca, posebno Slovenaca, pa smo tako naišli na par oglasa u kojim nedvosmisleno nude posao seksualnih radnica ili radnika.

– Traži se zgodna cura do 35 godina za “rad” u stanu u Ljubljani. Ekstra uvjeti i nov stan.Radi se u razdoblju od devet sati do 21 sata. Moguća zarada od 6.000 do 10.000 eura za mjesec dana. Djevojke iz Srbije, Bosne, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije neka se jave prvo na mejl s nekoliko svojih slika, sa svim atributima – piše uu oglasu u jednom slovenskom oglasnom prostoru, pod nazivom: “Zgodna si – zaradi ekstra u Sloveniji”.

Iza ovakvih oglasa se nalazi otvoren poziv na prostituciju, a klijenti su bogati Slovenci, koji žele osvježiti svoj ljubavni život ili da pokušaju da se zabave. Najveći odziv na oglase dolazi upravo iz Srbije, tako da Slovenci računaju na zgodne i lijepe Srpkinje, koje se najbolje kotiraju u takvim krugovima.

Dečko traži curu da mu skine nevinost

U moru oglasa za seks izdvaja se momak koji traži djevojku kako bi mu priuštila prvo seksualno zadovoljstvo.

– Dečko 20 godina traži curu da mu skine nevinost. Lijep, ali sramežljiv, uradio bih to s nepoznatom osobom iz nepoznatog grada da probijem led i da uživam, da to pamtim čitav život. Isključivo tražim mlade cure do 30 godina, da su lijepe i visoke, da to bude pravi doživljaj koji vrijedi – piše u oglasu.

Iako je u Sloveniji “novogodišnja prostitucija” svedena na romantični izlet, ili egzotično iskustvo, i tako je i tretiraju u svojim oglasima, radnici koji se prijavljuju za takve poslove to rade isključivo zbog siromaštva. Čisto da se ne misli da je sve tako sjajno u ovoj priči, jer ispod šarenih traka i fensi izraza, krije se ružna, tisuću godinu stara- prostitucija.

Izvor: zabavno24h.org

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close