SKOČIO U JEZERO I VIŠE NIJE isplivao Iza njega su ostali samo novčanik i natikače, spasioci su bili zaprepašteni kad su shvatili što mu se dogodilo

Tijelo mladića koji je upao u geotermalni izvor u nacionalnom parku Yellowstone u potpunosti se rastvorilo, javlja The Guardian .

Colin Scott (23) iz Oregona šetao je kroz zabranjeni dio parka sa svojom sestrom Sable , u potrazi za toplim izvorom u kojem bi se mogli okupati.

U jednom trenutku Scott je upao u kipući termalni izvor, i nije isplivao. Kako kod izvora nije bilo mobilnog signala, Sable je morala otrčati do najbližeg muzeja po pomoć.

Kada su djelatnici parka došli do mjesta nesreće, u izvoru su se još mogli vidjeti dijelovi glave, torza i ruku nesretnog mladića, no kako je temperatura prelazila 100 stupnjeva celzijusa nisu bili u mogućnosti izvući njegovo truplo.

Sljedeće jutro došli su s odgovarajućom opremom, no tijela više nije bilo.

– Konsenzus među spasiteljima bio je da su ekstremna vrućina termalnog izvora, i njegova kiselost, u potpunosti rastvorili ostatke, stoji u službenom izvješću. Pronađeni su samo novčanik i dvije natikače.

Službenici parka nisu htjeli pokrenuti proces protiv mladićeve sestre, ali su upozorili sve posjetitelje da ne napuštaju označene staze u području s termalnim izvorima.

Izvor: exyugoslavija.com

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close