SAMO U SRBIJI Otvara se škola za starlete!

U “školici za starlete” obučavat djevojke kako da se skidaju pred kamerama i zadovoljiti klijente!

Vjerovali ili ne, u Srbiji se u prosincu otvara prva prava škola za starlete! Specijalizirani portal pod parolom “Postani starleta” podučavaće atraktivne djevojke kako da se skidaju pred kamerama i kako zadovoljiti klijente, a onim najuspješnijim nuedi se posao animir-dame, rad na hotlajnu, pa čak i sudjelovanje na izborima za mis ?!

Zainteresirane deovjke trebaju učiniti jest da popune formular na sajtu i pošalju 15 svojih atraktivnih fotografija.

Zaposleni na ovom bizarnom portalu kažu da se početak rada očekuje već sredinom sljedećeg mjeseca i pozivaju djevojke da se što prije prijave da bi dobile brojne pogodnosti.

– Naš portal “Postani starleta” je u izradi. Želja nam je da okupimo mlade, lijepe i zgodne djevojke kako bismo im pomogli da postignu uspjeh. Sa najljepšim djevojkama uradićemo profesionalno fotografiranje i video. Također će imati i šansu da se priključe izboru za mis Balkana, a sedam odabranih u svibnju 2017. vodimo u Grčku na foto-sešn. Pošto je ovo ipak neki oblik škole, sve prijavljenje djevojke dobijaće pojedinačno stručne savjete kako da njihov profil bude što zapaženiji – poručuju zaposlenici.

One koje se pokažu kao najbolje dobiće priliku da se prikažu na hotlajnu, koji podrazumijeva i skidanje pred kamerama za klijente. Na sajtu je dotalja opisano koje će sve zadatke imati djevojke obavljajući ovaj posao.

– Zadatak im je da pod lažnim imenom obilaze profile članova, šalju im zahtjeve za prijateljstvo, iniciraju tekstualni pet na engleskom jeziku. Osnovi cilj je zadržati nove članove što duže na sajtu. Sajtovi su isključivo za članove iz Amerike i Engleske. Sve ovo radite iz svog stana. Plaćanje je na 15 dana ovisno o vremenu koje ste utrošili i od broja animiranih članova – navodi se na sajtu.

Međutim, onima koje se odluče na “hot-video”, koji podrazumijeva skidanje pred kamerama, obećava se i vrlo unosan honorar.

– Hot-video se radi isljučivo sa strankama iz Amerike i Engleske, Zarada zavisi od vremena provedenog na četu i broja stranaka. Zarada je 1.000 eura plus bonusi. Diskrecija je zagarantirana – obećavaju na sajtu.

Facebook Comments
Source :

alo.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close