RAZVIO BIZNIS Uči ljude kako se istjeruje đavola za 40 eura!

Školica za egzorciste mjesečno košta 40 eura, a mogu je pohađaju svi koji vjeruju u boga i žele boriti protiv “nečastivih sila”!

Svećenik Manuel Akuna (54) iz Buenoj Airesa osnovao je školu egzorcizma. Svakog tko mjesečno platiti 40 eura uči kako se istjeruje đavo! Škola trenutno broji više od 30 đaka, a među njima ima i pisaca, ali i inženjera i odvjetnika.

Već na prvom času Akuna svoje učenike uči kako se “nečastivi” istjeruje iz duše. Dok učenici nemo posmatraju Akuna opsjednutog posipa svetom vodicom i maše križem dok izgovaral molitve koje će natjerati vraga napustiti tijelo nesretnog čovjeka.

“Učim ih kako da prepoznaju znak vraga i njegovo djelovanje. Nakon što završe moju školu, učenici postaju konzultanti pri egzorcizmu, a treba utvrditi je li zaista postoji vrag u nekom čovjeku”, kaže Akuna.

Kao što smo rekli ova neobična školica košta oko 40 eura mjesečno, ali traje duge tri godine!Učenike podučavaju o parapsihologiji, anđelima i demonima.

“Ne radi se ovdje o novcu! Mene su u životu nazivali mnogim imenima, ali, nisam ja izabrao da budem istjerivač đavolja, to je božji poziv”, tvrdi ovaj svećenik koji je, navodno, obavio više od 1.000 egzorcizama.

Ipak, njegove kolege ni malo ne vjeruju u akun “čiste namjere”.

“Moramo se zapitati koliko je sve ono što predstavlja istinito, ili je riječ samo o dobrom marketingu kako bi zaradio novac!”, Iskreni su drugi svećenici.

Facebook Comments
Source :

alo.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close