POSLALA SAM DEČKU SEKSI FOTOGRAFIJE MOJE VAGINE, a onda mi je on od života napravio PAKAO

Slanje poruka seksualno-eksplicitnog sadržaja ili sexting posljednjih je godina postala vrlo raširena pojava, a mnogi nisu svjesni rizika kad se upuštaju u ovu avanturu. Seksi fotografije koje ste poslali zgodnom neznancu mogu osvanuti bilo gdje i vidjeti ih može bilo tko. Britanski Metro donosi ispovijest mlade dame koja je na njenu žalost naučila sexting može biti jako opasan. Prenosimo njenu ispovest u cijelosti.

“Na teži sam način naučila koliko je opasno slati gole fotke, koliko to može biti ponižavajuće i to više nikad neću učiniti. Reći ću vam i zašto.

Počela sam vezu s dečkom koji je bio na mojim društvenim mrežama godinama i uvijek smo se planirali sastati, no sreli smo se tek nedavno. Odmah smo kliknuli i počeli se dopisujemo, i izlazili smo kad god smo mogli.

On je bio ženskaroš, no bio je drugačiji u odnosu na muškarce s kojima sam inače izlazila i jako me je nasmejavao. Govorio mi je da se samo želi brinuti za mene, nudio mi prijevoz kući nakon izlaska u Londonu, i stvarno je bio sladak. Sviđalo mi se sve to, sviđao mi se i on.

Dodao me iu svoju WhatsApp grupu sa 15 njegovih prijatelja. Oni su uvijek bili spremni za zabavu i imali su sličan brutalan smisao za humor poput mene, stalno sam se dopisivala s njima i plakala od smijeha. Onda sam uklonjena iz grupe, jer je to bila skupina za frajere.Shvaćam ja vas momke, shvaćam vas. Izbacivanje iz grupe je ključno za priču.

Foto-ilustracija: ProfimediaFoto-ilustracija: Profimedia

Kao što to inače biva s mojim ljubavnim životom, vrijeme koje smo provodili zajedno bilo je ograničeno, planirala sam godišnji odmor koji je trebao trajati dva tjedna.Spavali smo zajedno i planirali što ćemo raditi kad se vratim, pa sam mislila da imamo budućnost.

Otišla sam na odmor, a on me najčešće kontaktirao putem videopoziva i slao mi poruke svaki dan. Sjećam se da sam jednom ležala na plaži i nisam mu se javila tri sata, a poruke su nastavile dolaziti. Mislila sam u sebi kako mu se sviđam.

Razgovarali smo o budućnosti i dan nakon to sam se vratila s odmora, želio je doći u moj stan da mi napravi večeru. Baš slatko. Odlučila sam zamijeniti uloge u kuhanju jer je bilo jednostavnije, ali cijenila sam njegov gest.

Foto - Ilustracija: PIxabayFoto – Ilustracija: PIxabay

Dok sam bila na odmoru, često smo se sextali, a poslala sam mu i nekoliko golih fotografija. Samo fotku ili dvije kad smo oboje bili napaljeni, a udaljeni. On mi je poslao intimni video koji i dalje imam i koji nitko nije vidio. To me natjeralo da se opustim u vezi sextinga, jer smo bili na istoj valnoj dužini. Vjerovala sam mu i nisam se uopće obazirala na druge dečke koji su me zvali na piće. Kad mi se netko sviđa, sviđa mi se.

Sve se činilo jako slatko, ali se vrlo brzo pretvorilo u gorku priču.

Kada sam stigla kući u kasno u subotu navečer, poslao mi je poruku da će biti kod mene sutra oko 13 sati. Požurila sam da očistim cijeli stan, pokupila mačku, ujutro se rano probudila da odem u trgovinu i pripremim sve za kuhanje. Ostavio mi je glasovnu poštu i to je bilo zadnje što sam od njega čula cijeli dan, jednostavno je nestao.

Foto: Profimedia / OrediaFoto: Profimedia / Oredia

Zvala sam ga, slala sam mu poruke i bila sam očajna. Ostavio me bez objašnjenja i nisam mogla razumjeti zašto. Napokon se javio kasno navečer, bio je grub i spustio mi je slušalicu. Sjela sam i plakala.

Nisam mogla vjerovati da bi osoba s kojom sam razgovarala svakog dana više od mjesec dana mogla postati druga osoba odjednom. Nisam znala da bi to mogao da mi uradi, rekao mi je da požurim kući s odmora, imali smo planove za nedjelju, bila sam u šoku.

Nakon nekoliko bijesnih poruka nazvao me je ludača. Zvala sam ga i gorim imenima, prije nego što sam mu rekla da me ostavi na miru. Da je barem to i učinio.

Foto - Ilustracija: PIxabayFoto – Ilustracija: PIxabay

Nisam se čula s njim neko vrijeme, a onda me na nekoliko minuta jedne večeri dodao u onu momačku grupu na nekoliko minuta. Nisam znala zašto, nisu ništa pisali. A onda sam vidjela, promijenio je sliku grupe i stavio sliku moje vagine.

Da, dobro ste pročitali. Upotrijebio je moju golišavu fotku s odmora, povećao je kako bi svi mogli vidjeti moju vaginu i stavio je ikonu grupe sa 15 muškaraca. Dodao me je u pet da vidim što je uradio, prije nego što me je iz njega uklonio.

Riječ zaprepaštena ne opisuje dovoljno kako sam se osjećala. Dotrčala sam do stana svoje prijateljice, sjedila u tišini, a onda počela plakati. Bila sam u šoku. Pokušala sam ga nazovem, ali nije se javljao. Poslala sam mu poruke, odgovorio je da sam previše burno reagirala, da je sve to trebalo biti smiješno, da je to samo moja vagina i da momci ne znaju da sam to ja i da trebam da se smirim. Rekla sam mu da mi se više ne javlja.

Foto - Ilustracija: PIxabayFoto – Ilustracija: PIxabay

Sve o čemu sam mogla razmišljati bilo je da su me muškarci koje nikad nisam upoznala vidjeli golu. Zašto je to učinio? Zašto je zloupotrijebio moje povjerenje na tako javno ponižavajući način? Zašto je želio da ja to vidim, zašto je mislio da je to smiješno?

Nismo razgovarali od tada, a ja ni danas ne znam zašto je to učinio. Mogu krivim samo sebe što sam nekom vjerovala i što sam vjerovala da je zaista takav kakvim se predstavlja.Ja sam iskrena, vjerna i kažem sve u lice kad nekog upoznati. Kad kažem da mi se netko sviđa i kad mi nedostaje druženje s tom osobom, ja to zaista mislim. Ako mi netko pošalje fotke ili video, ja sam jedna koja će ih vidjeti. Možda sam budala jer mislim da i drugi tako razmišljaju.

Sve me je to potaknulo na razmišljanje – kad je u redu poslati nekom svoju golu fotku i kako znati da će ona ostati privatna.

Ako ja mogu nasjesti nakon što godinama izlazim s momcima, onda će i druge nasjesti.Brine me što toliko mladih djevojaka šalje momcima svoje gole fotke, a oni ih potom pokazuju drugima ili još gore, objavljuju na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia / CorbisFoto: Profimedia / Corbis

Prilično sam samouvjerena oko svog tijela, no bila sam zaprepaštena i ponižena kad je to napravio. To me je skrhalo.

Naučila sam na teži način da nikome ne vjerujem kad je riječ o mojim intimnim fotografijama i da ne skačem na prvu sve dok ne upoznam zaista tu drugu osobu. ”

(Telegraf.rs/Izvor:metro.co.uk)

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close