POHOTNA UČITELJICA: Napijala đake, PA SNIMALA SEKS SA NJIMA!

Rendi Zurenko (33) uhapšena je i suspendovana iz privatne katoličke škole u kojoj je radila, nakon što je optužena da je počinila više od 200 seksualnih napada…

Učenici su identificirani kao “Žrtva 1” i “Žrtva 2”, za jednu se zna da je žensko, a pol druge je nepoznat, a nepoznato je i koliko godina imaju.

Zurenko je sa “Žrtvom 1” započela vezu u januaru 2013. godine, a već sljedeće je učenica završila školu.

– Njih dvije su otišle u park gdje joj je nastavnica masirala leđa i otkopčala joj brushalter – piše u policijskom izvještaju.

Sa drugom žrtvom Zurenko je navodno započela vezu početkom 2015. godine, a ta veza je trajala do 14. oktobra.

Navodno su upražnjavali seks više puta, Zurenko je napravila nekoliko fotografija njih dvoje/dvije, kao i te osobe bez odjeće.

Također, profesorica je vraćala svojim golim fotografijama.

“Seksualni susreti” su se dešavali na različitim lokacijama u nekoliko gradova, uključujući Fort Hanter park gdje je otišla sa “Žrtvom 1”, u Harisburgu u Pensilvaniji.

Drugi susreti su se dešavali na parkinzima, Zurenkovoj kući i na Mirtl plaži u Južnoj Karolini.

Twitter

Detektivi su rekli da su na Zurenkinom telefonu pronašli veliki broj nagih fotografija “Žrtve 2”, kao i snimke kako upražnjavaju seks.

– Zurenko je priznala da je objema žrtvama davala alkohol, da je trenutno u vezi sa učenikom iz druge srednje škole i da je pravila gole fotografije učenika – rekli su iz policije.

Optužena je za 153 seksualna iskorištavanja djece, 13 seksualnih napada, 33 nedozvoljena kontakta sa maloljetnicima, 20 slanja neprimjerenih sadržaja maloljetnicima i za 13 podmićivanja maloljetnika.

– Sa velikim žaljenjem smo primili vijest da su podnijete krivične prijave protiv jednog člana našeg osoblja, gospođe Rendi Zurenko – rekao je u izjavi direktor srednje škole MekDevit.

– Administratorima škole su vlasti 18. oktobra 2016. rekli da je u toku istraga o neprimjerenoj vezi njihove nastavnice sa učenicom. Radeći u skladu sa eparhijskom politikom gospođa Zurenko je odmah suspendirana na poslu i suspenzija će trajati dok traje i istraga.  Eparhijska politika zahtjeva da radnje kriminalne prirode ili one koje mogu na bilo koji način da ugroze bezbjednost učenika izazovu momentalni prekid radnog odnosa – dodaje se u izjavi.

Facebook Comments
Source :

informer.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close