PINK – NOVA DROGA 700 PUTA moćnija od HEROINA: Već je ubila više od 50 ljudi, može se nabaviti samo na internetu!

Nova sintetička droga može se ušmrkati, uzeti oralno ili rektalno, a smatra se da je do sad izazvala smrt najmanje 50 ljudi
nova sintetička droga, poznatija kao Pink ili Pinki smatra se odgovornom za smrt više od 50 ljudi u Americi, a može kupiti preko brojnih sajtova.

Interent sajtovi preko kojih može da se nabavi ova droga su uglavnom registrirani u Kini.

Kemijski opijat poznat i kao U -47.700 se širi Amerikom. Nekoliko država je po žurnom postupku zabranilo ovu drogu, ali pošto je njezin utjecaj još nepoznat, Pink je dostupan.

Njegova štetnost je oko 700 puta veća nego od heroina, a pronađena je i među brojnim tvarima koje je Princ koristio kada je umro.

Pink je opoid i ima isto porijeklo kao heroin, a nakon uzimanja oni se vezuju za receptore u mozgu stvarajući osjećaj intenzivnog zadovoljstva kod korisnika.

– Ove droge u mozgu proizvode slične biokemijske procese koje se povezuju s aktivnostima u svakodnevnom životu i užitku tijekom omiljene hrane ili seksa –tvrdi se u časopisu Znanost i perspektiva njene primjene.

screenshot_6

 

Pink dolazi u raznim oblicima i može se ušmrkati, uzeti oralno ili rektalno . Drogu je napravila tvrtka Upjohn još ‘70 -ih godina. Izvorno je zamišljen kao sintetička alternativa morfiju. 

–  To što je neka droga legalna ne znači da je odobrena ili sigurna za uzimanje , to jednostavno znači da možda još nije proglašena ilegalnom – rekli su iz zdravstvene organizacije.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close