OVO JE NAJSTRAŠNIJA HOTELSKA SOBA NA SVIJETU

vo je definitivno soba u koju mogu kročiti samo najhrabriji …

Kada spomenemo hotel i hotelske sobe, obično pomislimo na relaksaciju i vrijeme za odmor, a ne na traumatično iskustvo. Međutim, sada nije riječ o takvoj hotelskoj sobi, u pitanju je nešto sasvim drugačije.

Skylodge Adventure Suites je tvrtka koja je nedavno počela raditi i svojim gostima nudi jedno vrlo neobično iskustvo. Ova tvrtka odlučila je probudi svoje goste i da im pruži nezaboravan, ali pomalo jeziv boravak u hotelu. Skylodge Adventure Suites gradi staklene hotelske sobe koje se nalaze na visokim i vrlo strmim liticama. Svi oni koji žele da testiraju svoju hrabrost mogu spavati u potpuno prozirnim staklenim sobama i iskusiti adrenalinski šok iz prve ruke.

Boravak u ovim sobama nije ni malo jeftin, pa će vas ovo iskutvo koštati 340 dolara za noć, što je prilično skupo.

U sobi se nalazi nekoliko kreveta, a na njenom vrhu se nalazi mala platforma koja služi kao najbolje mjesto za ručavanje. Iako je opremljena sa sustavom za grijanje, u ovoj sobi se morate dobro obući, jer staklo oko vas ne zadržava dobro toplinu, pa će oni koji vole spavati po hladnijim temperaturama uživati.

Pogledajte kako izgleda boravak u ovoj sobi.

muski-magazin-lifestyle-hedonizam-nasjtrasnija-soba-na-svetu-1 muski-magazin-lifestyle-hedonizam-nasjtrasnija-soba-na-svetu-4 muski-magazin-lifestyle-hedonizam-nasjtrasnija-soba-na-svetu-6 muski-magazin-lifestyle-hedonizam-nasjtrasnija-soba-na-svetu-12 muski-magazin-lifestyle-hedonizam-nasjtrasnija-soba-na-svetu-99

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close