OVO JE NAJBOLJI ŠEF NA SVIJETU

Svojim zaposlenicima daje 2000 $ kako bi mogli uživati na odmoru …

Muškarci uvijek imaju strah od dvije osobe, od tašte i od šefa. Šefovi obično ne vole da daju slobodne dane i ne trude se da razumiju probleme svojih radnika, ali ovaj šef je nešto sasvim drugo.

U pitanju je Mark Daklas, direktor tvrtke SteelHouse. Mark je odlučio svoje radnike promijeni i da im pruži radno isksutvo koje će im biti zanimljivo i koje će svi cijeniti. Naravno, oko novca se sve vrti, ali Mark je napravio jedan radikalan potez. On je odlučio da svojim zaposlenicima daje 2000 $ koje oni mogu trošiti na putovanja.

Ovo je zapravo bio bonus koji bi radnici dobivali, ali on je odlučio da se taj bonus troši samo u svrhe putovanja. “Neki su me pitali da li mogu dobiti novac i da ne idu na putovanje, a ja sam im rekao da ja baš želim putovati. Poanta je da se lijepo provedu, da se opuste i uživati. Tako dolaze sretni i obavljaju svoj posao mnogo bolje “, rekao je Mark i objasnio zbog čega je tako velikodušan.

Mark je otkrio da je mnogo bolje dati veće plaće radnicima, jer tako od njih dobivate mnogo više. Svi radnici su rekli da su prezadovoljni svojim poslom i da se trude mnogo više nego što bi to radili na drugim mjestima, baš zbog toga što osjećaju veliko prijateljstvo i poštovanje prema svom šefu.

Što vi mislite o ovoj biznis metodi i biste li voljeli da je i vaš šef ovakav?

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close