OVA SEKSI CICA PRODAJE SVOJU NEVINOST ZA VELIKE PARE, jer joj je izgorjela kuća (VIDEO)

Strah da ćemo doći kući, a da će ona biti spaljena do temelja je podsvijesti svakog od nas. Ta noćna mora se nikada ne ostvari kod većine ljudi ali nažalost nekolicina se ipak nađe baš u takvoj situaciji. Katarina Stone je pravi primjer.Nedavno je dospjela u samu žižu interesovanja kada je objaljeno da prodajenevinost kako bi pomogla svojoj obitelji kojoj je u požaru izgorjela kuća. 

Oni nisu imali osiguranje, pa sada žive u koći koja nimalo nije sigurna. Zato je Katarina odlučila nešto poduzeti i došla je na ideju da proda nešto što ima najveću vrijednost – svoju nevinost. Ona se nakon toga našla u pravoj medijskoj oluju.

– Kada sam pročitala članak o sebi rasplakala sam se. Jedna žena mi je rekla da nemam nimalo samopoštovanja. Ne slažem se s tim, jer sebe zaista veoma cijenim – kaže ona.

Nakon što je pristala polovicu svoje zarade da vlasniku bordela, ponude su počele pristizati. Trenutna cijena njezine nevinosti je 368.000 eura. Ali ona čeka konačnu ponudu.

– Čekam čovjeka s kojim ću se povezati, tako da taj događaj bude poseban za oboje, jer nije sve u novcu – kaže ova djevojka.

Ovo nije prvi slučaj da djevojka prodaje svoju nevinost. U Rusiji je ovo vrlo česta pojava.Djevojke taj novac koriste kako bi mogle studiraju, jer ne postoji drugi način.

Pogledajte video:

 

Izvor: telegraf.rs

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close