OSTAVIO ŽENU JER SE U SELU pričao da je RODILA POŠTAREVO DIJETE: Svi bili šokirani rezultatima DNK testa …

Dvije djevojčice slučajno je zamijenila pomoćnica koja se brinula za bebe. 4. srpnja 1994. godine Sophie Serrano rodila je djevojčicu na klinici u Cannesu. Njezina kćerka Manon, koja je imala žuticu, stavljena je u inkubator s bebama koje su također imale žuticu. No, djeca su vraćena pogrešnim majkama, piše Novosti24h.

Kada se Sophina majka požalila da je koža njene kćerke pretamna, rečeno joj je da su kriva svjetla u inkubatoru. Obje majke su primijetile različitu dužinu kose, ali su ih svejedno poslali kući.

Tri godine kasnije, Manon je porasla kovrčava kosa, a njen je ten bio maslinast, za razliku od oba roditelja. Njezin otac rastao se od majke nakon što su se po selu raširile glasine kako je ona zapravo poštara kćerka.

2004. godine DNK testovi su pokazali da Marion nije njegova kćerka, ali da ni njezina majka nije njezina biološka majka.

Istraga je pokazala da se njihovo biološko dijete nalazi u blizini. Obje djevojke upoznale su biološke roditelje kad su imale 10 godina, ali nisu tražile da ih ponovo zamijene.

Nakon zatvorene rasprave na sudu u prosincu, Manon je rekla:

– Bio je to uznemirujući trenutak, nađete se ispred svoje biološke majke, a koja je za vas potpuni stranac.

Nakon susreta prije 10 godina, dvije obitelji su se distancirale.

– Bilo je preteško, distancirali smo se jer je sve bilo pretužno – kaže Sophie Serrano.

– To je bio jedini način da opet nađemo neku stabilnost.

Dodijeljeni iznos od 2 milijuna eura je mnogo manji od 12 milijuna koliko su tražili. Međutim, pravni zastupnik žrtava je rekao da su zadovoljni presudom.

Sophie, koja je odgojila Manon, rekla je da joj je laknulo kada su napokon priznali grešku i da je to olakšanje koje je čekala godinama.

Druga obitelj željela je ostati anonimna tijekom postupka.

Izvor: haber.ba

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close