On ima 66 godina i 6000 dana je proveo u zatvoru: Razlog hapšenja je uvijek bio isti (VIDEO)

Erl Henry prvi put je uhićen 1970. godine. Već 2008. dogurao je do svog jubilarnog 1000. uhićenja

Erl Henry je vjerojatno čovjek koji je najviše puta u životu hapšen. On živi u Kentuckyju, i najčešće je viđen kako u alkoholiziranom stanju peva, igra, sve to kako bi skupio pare za svoje sljedeće piće.

A zašto ga hapse?

Erl Henry prvi put je uhićen 1970. godine. Već 2008. dogurao je do svog jubilarnog 1000. uhićenja. Svaki put to je isti razlog – alkohol.

U ovom gradu već ga svi znaju. Najčešće ga viđaju u alkoholiziranom stanju kako pjeva, a ume i da zaigra i sve to kako bi skupio pare za svoje sljedeće piće.

Kada se napravi računica Erl je proveo više od 6000 dana svog života u zatvoru, a poslije nekog vremena prestao je i da se opire uhićenjima.

Stanovnici ovog američkog grada mogu, na svaka 2 do 3 dana prisustvovati situaciji gdje on mirno ulazi u kola, a na saslušanjima se u roku od 5 minuta izjašnjava krivim.

Zanimljiva je i jedna od brojnih anegdota koju prenosi CNN, u kojima Erl ima glavnu ulogu.Naime, zapovjednik Douglas Hurt prepričava kako je jednom vidio ovog, sada već poznatog, 66-ogodišnjaka jesti sendvič u jednom kafiću, priča viceve i igra za pare.

U jednom trenutku smo izašli, a on je rekao da mora negdje otići i pogledao okolo kao da nekog traži.

Sljedeće čega se sjećam je da policijska kola prolaze pored nas, a Henry govori ‘Pa … evo mi ga prijevoz’, uzima nečije piće iz ruke i gađa kola “, kaže zapovjednik.

 

Izvor: em-magazin.com

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close