Novi trend: ‘Kuhanje sa spermom!’

Vijest od koje će se zasigurno nekima ‘okrenuti’ želudac je istinita! U Londonu bi uskoro trebao krenuti tečaj kuhanja u sklopu kojeg će svaki recept kao obavezan sastojak uključivati – mušku spermu!

Polaznici će naučiti kako koristiti spermu u pripremi svakodnevnih jela, a posebna će pozornost biti posvećena konačnom cilju radionice – priprema jela u tri slijeda te jednog pića!

Vrlo bitna stavka – nabavka friške sperme prepuštena je polaznicima tečaja i kako naglašava organizator – na polaznicima je da se snađu kako najbolje znaju. Vjerujemo da većini to neće biti problem.

Koliko god vam ova priča čudno zvučila napominjemo da je na Amazonu već duže vrijeme moguće kupiti kuharicu ‘Natural Harvest’ (‘Prirodna žetva’) autora Paula Phoenhauera koja sadrži mnoge recepte čiji je nezaobilazan sastojak sperma! Štoviše, ova knjiga dobro je ocijenjena – trenutno ima četiri od maksimalnih pet zvjezdica!

Spomenimo za kraj da ovaj neobičan kuharski tečaj neće krenuti sve dok se ne skupi trideset polaznika, stoga ako imate viška vremena te vam je dojadilo klasično svršavanje u usta i svojoj partnerici želite servirati nešto u što je uloženo mnogo više truda možete se i sami prijaviti.

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close