NJENA SISA JE TEŠKA KAO TROGODIŠNJE DIJETE: Druge bi dale bogatstvo za njeno “blago”, a ona će pod nož (FOTO)

Djevojka koja ima toliko velike grudi da mora kupuje novu odjeću svakih nekoliko tjedana, riješila je otvoriti stranicu za prikupljanje priloga za operaciju smanjenja grudi . Kija Granito (21) iz Didkota u Engleskoj kaže da je na taj postupak prisiljena bi se riješila velikih grudi, koje teže između 12 i 19 kilograma, jer joj je doktor rekao da tolike grudi ne utječu na njeno zdravlje .

Kija naime tvrdi da njene grudi još uvijek rastu i da su za tri godine narasle nekoliko brojeva veće od prosjeka u Velikoj Britaniji. Ona kaže da je od tolikih grudi bole leđa, koja su sve više savijena pod teretom, da je “zaradila” i grbu. Ona želi prikupiti 8.000 funti za operaciju. Dok su je neki podržali u tome, bilo je i onih koji su joj predlagali da se pojavi u emisiji “Embarrassing Bodies” ili da se oproba kao toples model.

Prema njenim riječima, velike grudi su karakteristične za njezinu obitelj, a njene su toliko narasle da ona više nema novca da kupuje grudnjake.

– Leđa me toliko bole da ne mogu, ponekad, da se mrdnem iz kreveta ili ustati sa sofe, a nekoliko puta sam se iu kupaonici zaglavila zbog njih – priča Kija.

Zbog ogromnih grudi, tvrdi djevojka, razinu samopouzdanja joj je nizak, često i ne izlazi iz kuće, očajna je i nervozna.

Facebook Comments
Source :

Telegraf.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close