Nikoleta TUMOR ŽIVI NA LICU: Svi me izbjegavaju, ne smijem ni po djecu u školu, a operacija može ME UBIJE! (FOTO) (VIDEO)

Nikoleta Lezer (28) od rođenja živi s ogromnim vaskularnim tumorom u oku . Benigni tumor stalno krvari i uvećava se iz dana u dan. Zbog svog izgleda, Nikoleta u selu živi kao pustinjak, jer je mještani stalno ismijavaju.

Ona živi u malom selu na sjeveroistoku Rumunjske. Kaže da je tumor u početku bio kao zrno kukuruza, a da je rastao zajedno s njom. Kad je krenula u školu, Nikoletine muke su se uvećale.

– Shvatila sam da me djeca izbjegavaju i da zure u mene. Tada sam shvatila da se razlikujem od ostalih – priča Nikoleta.

Još kao djevojčica postala je meta maltretiranja.

– U početku sam se stalno plašila, jer sam se bojala da će me u školi netko udariti. Sada kad imam svoju djecu, nikad nisam mogla ići do grada, ni na posao, pa čak ni u vrtić na roditeljski sastanak. Morala bih uvijek ići narednog dana, jer me se drugi roditelji gnušaju i plaše – kaže očajna Nikoleta.

U želji da što liječnici što prije odrede dijagnozu, roditelji su je doveli na skeniranje u lokalnu bolnicu.Tamo su joj rekli da će izraslina rasti, kako i ona bude rasla. Liječnici su, ranom intervencijom, mogli spriječiti rast tumora, ali do trenutka kada je napunila 18 godina, tumor je “preuzeo” pola lica.

Liječnici planiraju operaciju izrasline, ali prvo moraju je smanje, da bi tako spriječili veliki gubitak krvi tijekom operacije. Sa sela na krajnjem sjeveroistoku, Nikoleta će morati vlakom putovati do Temišvara kako bi primala neophodnu terapiju.

Foto: Profimedia / Barcroft Media

Foto: Profimedia / Barcroft Media

Doktor Zorin kaže da se ne usuđuje odmah ukloni tumor.

– Tumor je toliko veliki i oštetio je krvne žile, prodro u jagodične kosti i čeljust. Kad bismo samo zasekli ovaj tumor, Nikoleta bi umrla od krvarenja – kaže dr Zorin, jedan od liječnika u mnogobrojnom timu specijalista koji će pokušati pomoći Nikoleti živjeti kao zdrava žena.

Foto: Profimedia / Barcroft Media

Foto: Profimedia / Barcroft Media

Priča o Nikoleti biće emitirana na kanalu TLC unutar emisije “Body bizarre” u četvrtak, 20. listopada.

Facebook Comments
Source :

Telegraf.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close