Nevjerovatan preokret u slučaju ubistva Jelene Marjanović

Jelena Marjanović (33) je ubijena 2. aprila između 16.30 i 17.00 sati, u blizini nasipa u Crvenki kod beogradskog naselja Borča.

U dosadašnjoj rekonstrukciji nestanka mlade žene, a potom i ubistva, došlo se do zaključka da joj je glavu smrskao neko njoj blizak ili neko koga poznaje.

Sa druge strane, utvrđeno je da izjave ispitanih ljudi ne odgovaraju činjenicama, odnosno tragovima sa terena.

Za ubistvo pjevačice optuživani su njen suprug Zoran, obožavalac koji joj je došao na sahranu, nepoznati počinilac koji ju je pratio, ali i bliski članovi porodice.

Ipak, izvor blizak istrazi za portal Srbija Danas otkriva kako je vrlo moguće da je u pitanju bilo naručeno ubistvo koje su u djelo sproveli članovi organizovane kriminalne grupe “Pink Panteri”.

“Tokom preliminarne istrage govorilo se o mogućnosti da je Jelena ubijena na nekom drugom mjestu, a da je njeno tijelo zatim odvučeno na nasip u Crvenki, međutim u slučaju profesionalnog ubistva jasno je da se radi o namjeri da se istraga skrene u pogrešnom pravcu. I dalje nije poznato ko je naručilac ubistva, ali nekoliko članova zloglasne kriminalne grupe nalazi se u procesu policijske obrade”, kaže izvor.

Ko su Pink Panteri?

“Pink Panteri” je ime koje je Interpol dodijelio međunarodnoj kriminalnoj grupi koja se bavi krađom nakita. Procjenjuje se da u okviru organizacije širom svijeta “operiše” nekoliko stotina kriminalaca, koji se pored pljačke bave i švercom, trgovinom narkoticima, ali i naručenim ubistvima. Članovi bande su pretežno iz balkanskih zemalja, a mnogi od njih su veterani ratova devedesetih. Govore više različitih jezika i posjeduju pasoše sa lažnim podacima.

Facebook Comments
Source :

avaz.ba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close