NEVIĐENA SRAMOTA RONALDA: Pokušao sabotirati pobjednički gol vlastite ekipe

Cristiano Ronaldo ponovno nije zabio pogodak za svoj Real, ali je zato napravio nesvakidašnju reakciju.

Los Blancosi u nedjelju su navečer u posljednjoj utakmici 9. kola Primere teškom mukom pobijedili Athletic Bilbao (2-1) pogotkom Alvara Morate u 83. minuti dvoboja.

No, mediji ponovno pišu o Ronaldu koji se ne veseli pogocima suigrača. Upravo naprotiv. On traži zaleđe prilikom zabijanja pobjedničkog gola svoje momčadi. Upravo se to dogodilo prilikom Moratinog postizanja pogotka.

Na španjolskoj televiziji primijetili su nesvakidašnju reakciju Ronalda na ovaj pogodak. Prvo je podigao ruku kao da traži zaleđe kojim bi spasio suparničku momčad, a zatim je ljutito odmahnuo rukom i nije slavio gol.

Ronaldo se ispromašivao i u ovom dvoboju. U posljednje četiri domaće utakmice Portugalac po prvi puta u svojoj karijeri nije zabio pogodak za Kraljeve i zbog toga je njegova frustracija velika.

No, svejedno, njegova reakcija uistinu je za svaku osudu. Ronaldo je ponovno pokazao da misli samo na sebe i da je njegov ego iznad momčadi. Jer, ovo nije prvi puta da se ne raduje pogocima suigrača. Ali je prvi puta da traži zaleđe kod golova svoje momčadi. I to onih pobjedničkih…

Facebook Comments
Source :

net.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close