(NEKAD I SAD) Izgleda vještački: Voljeli ste Silvestera Stalonea, a danas je neprepoznatljiv! / VIDEO

Sylvester Stallone jedan je od najpopularnijih glumaca, redatelja i scenarista današnjice … Najpoznatiji je po ulogama u filmskih serijalima “Rocky” i “Rambo”.

Rođen je u New Yorku, a karijeru se započeo na neobičan način. Zbog nedostatka novca, prihvatio je glumiti up * rno-filmu.

– Dok je bio “odjavljivan”, Sylvester je u potrazi filmova ostao toliko “švorc” da je svojevremeno tri nedjeljom proveo spavajući kao beskućnik na njujorškom autobusnom terminalu. Pričao je da je povremeno morao i da prosi za hranu.Stvari su postajale samo gore i gore, tako da je Stallone u jednom trenutku bio primoran na očajnički potez, prodao je svog psa, jedinog prijatelja i dugogodišnjeg suputnika u lutanju njujorškim ulicama. Potpuni stranac dao mu je 25 dolara za njegovog drugara. Stallone je morao to prihvatiti – rekao je svojevremeno izvor svjetskim medijima.

Potom se pojavljuje kao gost u manjim TV serijama. Međutim, to mu još uvijek ne donosi ni novac, a ni slavu.

Svjetsku slavu je stekao 1976. godine ulogom boksača u filmu “Rocky”. Vjerovali ili ne, za snimanje ovog filma potrošeno je milijun dolara, a zaradio je preko 225 dolara.

Nakon toga slijedi “Rambo”, a Sylvester više ne može obraniti od obožavatelja.

Počinje pažljivo birati uloge, a uglavnom su to likovi koji često spase lokalnu zajednicu, ili čak jednu državu. Za uloge se vrijedno pripremao. Sati i sati u teretani učinili su da dobije željeni izgled, ali su steroidi koje je pio također doprinijeli da polako počinje se deformira.

Iako je i danas aktivan, čini se da ne želi prihvatiti godine (a ima ih točno 70), već kemijom pokušava usporiti starenje. Mnogi svjetski mediji komentiraju da Stallone ne stari prirodno, već potaknut kemijom, izgleda vještački.

Aktivan je na Instagramu, gdje uglavnom objavljuje videe i fotografije s obitelji.

 

(NEKAD I SAD) Izgleda vještački: Voljeli ste Silvestera Stalonea, a danas je neprepoznatljiv! / VIDEO

Izvor: exyugoslavija.com

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close