NE SJEĆA SE DA JE POČINIO ZLOČIN Pronađen ubojica Jelene Marjanović ?!

Osumnjičeni za ubojstvo pjevačice “Granda” oglašavao se i javno i govorio o ubojstvu.

Ubojica pjevačice Jelene marjanović Krsmanović identificiran je i policija zna tko je 2. travnja počinio stravično ubojstvo na nasipu Crvenka u Borči.

Riječ je, navodno, o podvojenoj ličnosti, koja je potpuno nesvjesna što je učinilia.

Nakon danonoćne istrage, koja je trajala sedam mjeseci, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi s misterioznim ubojstvom Jelene

Marjanović Krsmanović i uspjela otkriti tko je počinio zločin koji ne prestaje intrigirati srpski javnost.

– U pitanju je osoba koja pati od jednog od najtežih poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubojica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvjestan zločina koji je počinio. On se uopće ne sjeća da je ubio pjevačicu, pa samim tim se i ne sjeća kako i zašto je to učinio – tvrdi izvor iz istrage.

Koliko je ta osoba nesvjesna zločina koji je počinila, govori i i činjenica da je ubojica više puta nakon Jeleninog ubojstva istupao u javnosti.

– On se javno oglašavao povodom slučaja i vi še puta je pred kamerama govorio o ubojstvu zvijezde “Granda”. O ubojstvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se tko je mogao počiniti tako gnusno ubojstvo mlade pjevačice i majke maloljetnog djeteta – kaže izvor Kurira.

Policija je saslušala više od 300 ljudi koji su bili u kontaktu s pjevačicom i žive u Borči i Crvenki.Vučić: Policija zna sve, tužitelj traži dokaze Premijer Vučić je rekao sinoć, gostujući na RTS, da je policija uspjela riješiti slučaj ubojstva pjevačice. – Mi smo taj slučaj riješili – poručio je sinoć Vučić. Podsjetimo, premijer je nedavno objasnio i zašto ubojica nije još uhićen. – Policija zna sve. Vrlo je važno i za državu da riješi ovaj slučaj. Ubojstvo Jelene Marjanović postalo je državna tema. Tužitelj, međutim, nije zadovoljan prikupljenim dokazima i zato ubojica još nije uhićen – rekao je nedavno Vučić.

– Neki od njih su privođeni na informativni razgovor nekoliko puta, dok su određeni prolazili i poligrafska testiranja. Sve je ovo rađeno da bi se mještani Borče eventualno prisjetili novih detalja i tako pomogli policiji u istrazi – dodaj izvor.

Na temelju svih tih razgovora i dokaza prikupljenih na terenu, policija je utvrdila da se ubojica ne sjeća samo zločina.

– Sve vrijeme se ponaša kao osoba koja nema veze s tim, jer je uvjeren da on to nije učinio.Policajci su ostali šokirani, pošto dugo u našoj praksi nije zabilježen ovakav slučaj – dodaje sagovornik.

 

Facebook Comments
Source :

alo.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close