Nasljednica babe Vange predvidjela kraj Europe i veliku katastrofu

Nakon vala izbjeglica, Europu će pogoditi i razoriti velika ekološka katastrofa, a za šest godina planeta će ostati bez pitke vode.

Ovo tvrdi Kaede Uber, Francuskinja iz Montpelliera, stara svega 12 godina, koju mnogi smatraju nasljednicom Baba Vange (Vangelija Pandeva Dimitrova), piše “Kurir”.

misteriozno dijete

Bugarska proročica navodno je pred smrt 1996. najavila da će nekoliko godina nakon njenog odlaska na drugi svijet u Europi biti rođena djevojčica s njezinim darom. To su svi zaboravili sve dok se 2009. u francuskim novinama nije pojavila vijest o tome da je petogodišnja Kaede Uber nekoliko godina ranije predvidjela svjetsku ekonomsku krizu.Kako tvrde neki mediji, istraživači paranormalnih sposobnosti proučavali su njena proročanstva i ponašanje i navodno otkrili da je ona zaista nasljednica Baba Vange. Kao dokaz toga naveli su njezino ponašanje, koje liči na ponašanje bugarske vidovnjakinje.

Kad je Kaede napunila sedam godina, pojavila se na ruskoj televiziji, gdje je pričala o svojim proročanstvima, a onda je predvidjela i pobjedu Vladimira Putina na predsjedničkim izborima u Rusiji. Međutim, nakon nekoliko intervjua, i Kaede i cijela njezina obitelj su nestali. Skoro pet godina, pišu mediji, nije bilo nijednog spomena o djevojčici, pa su mnogi povjerovali da je umrla ili da je ubijena. Ipak, nedavno se ponovno pojavila na jednoj televiziji.
“Teroristički napadi i izbjeglički val teško će pogoditi Europu, zbog toga će cio svijet biti u opasnosti. Mnogo ljudi će biti ubijeno, a krv će liti na sve strane. Četiri mjeseca nakon toga Europu će pogoditi ekološka katastrofa i planeta će za šest godina ostati bez vode za piće “, poručila je ona. Države projekt

Naravno, priče o Baba Vangine proročanstvima i tvrdnjama njene navodne nasljednice mnogi skeptici odbacuju kao potpuno neosnovane. Ima istraživača koji odavno tvrde da je sav rad Vangelija Dimitrove bio dobro osmišljena propaganda koju je vodila država, a kao dokaz toga navode da se ona družila s Todor Živkov, komunističkim vođom Bugarske, i da se pojavljivala na skupovima partije. Osim toga, većina proročanstava koja se vezuje za nju, poput napada 11. rujna 2001. i bregzita, uvijek se nekako pojavi u javnosti nakon događaja, pa se naknadno tvrdi da ih je ona predvidjela. Na sličan način, tvrde, netko stoji i iza navodnih proročanstava djevojčice, koja danas ima svega 12 godina.

BABA Vangine PROROČANSTVA

2016 – Europa će biti gotovo nenaseljena. Zemlje u razvoju pretvorit će se od eksploatiranih u eksploatatore
2033 – orbita zemlje će se promijeniti
2033 – povećat će se razina svjetskih oceana uslijed otapanja leda na polovima
2043 – Europom će vladati muslimani
2046 – “uzgajača” se svi ljudski organi
2066 – tijekom napada na muslimanski Rim , SAD će prvi put primijeniti novo klimatsko oružje, usljed čega će doći do naglog zahlađenja
2076 – komunizam se vraća i osvaja svijet

Izvor: haber.ba

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close