NASA slučajno zabilježila najbolje NLO viđenje do sada

Još jedan NLO je uhvaćen na videu svemirskih kamera NASA-e. Na video snimci se čini da misteriozini objekt – neobičnog dizajna u obliku diska – putuje izvan Zemljine atmosfere, što je izazvalo veliku raspravu na društvenim mrežama.

Što je to? Vanzemaljsko vozilo? Svemirski otpad? Optička varka? Neki su uvjereni da je to krajnji dokaz da su Zemlju posjetili izvanzemaljci, dok drugi ostaju skeptični i još uvijek neuvjeren u to.

Otkako je snimak postavljen na YouTube, stvorio je veliku kontroverzu među onima koji podržavaju ideju da bi to mogao biti vanzemaljski objekt, kao i među onima koji su potpuno skeptični po pitanju te teme, iu šali je rečeno da “NLO-i koji planiraju ući u naš zračni prostor treba da se registriraju i platiti porez. ”

Istina je da su u više navrata pušteni samo dijelovi videa u kojima se vide ovi misteriozni objekti.

Međutim, činjenica da NASA prekida svoje žive prenose je ono što izaziva veću sumnju među onima koji su nestrpljivi da pronađu nove dokaze o postojanju izvanzemaljskog života, NLO-ima i tome kako smo svi dio velike zavjere.

Jedan od korisnika je napisao na YouTube-u:

“Pitanje nije” je li ovo vanzemaljska letjelica? “, Nego zapravo” Zašto NASA nije isjekla ili zamutila ovaj video kao što to uvijek radi s drugim čudnim viđenjima? “”

Po mnogima, u današnje vrijeme više nije pitanje da li su NLO-i stvarni ili ne.

U stvari, ako pogledamo u prošlost, vidjet ćemo brojne fascinantne izjave bivših astronauta, vojnih dužnosnika i znanstvenika o vanzemaljsom životu i postojanju NLO-a.

Evo samo nekoliko:

“Inteligentna bića iz drugih zvjezdanih sustava su posjećivala i još uvijek posjećuju našu planetu Zemlju. Oni se nazivaju raznim imenima Posjetitelji, Drugi, Zvjezdani ljudi, ET, itd … Oni posjećuju Zemlju sada; to nije pitanje nagađanja ili zamišljanja. “- Teodor Loder III, doktor znanosti, profesor na Sveučilištu u New Hampshireu.

Ne možemo se baviti NLO fenomenom bez spominjanja dr Edgara Mitchella, jednog od najpoznatijih Apollo astronauta i šestog čovjeka koji je hodao po mjesecu; umirovljeni kapetan američke mornarice, zrakoplovni inženjer i osnivač Instituta za noetički znanosti (IONS), koji je imao mnogo toga za reći o vanzemaljskom životu:

“Dogodilo se da sam ja bio dovolno privilegiran biti svjestan činjenice da su nas posjećivali na ovom planetu, i da je NLO fenomen stvaran … Da, bilo je slupanih letjelica, i leševa. Mi nismo sami u svemiru; oni dolaze ovamo već duže vrijeme. ”

Franklin igračkama Muskrejv, američki liječnik, umirovljeni astronaut koji je radio na projektiranju i razvoju programa Skylab i jedini astronaut koji je letio u misijama na svih pet svemirskih brodova, imao je vrlo zanimljive stvari za reći o životu na drugim mjestima u kosmosu:

“Statistički je izvjesno da tamo postoje napredne civilizacije, inteligencija, oblik života.Vjerujem da su oni toliko napredni da čak obavljaju međuzvjezdana putovanja. Vjerujem da je moguće da su čak došli ovdje. Logično je pretpostaviti da svemir mora imati neki drugi život i da bi oni u nekom trenutku mogli nas posjete. ”

 

Izvor: kokodix.com

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close