NAPUSTILA SRBIJU! Dara Bubamara sa novim dečkom otišla u Beč!

Nakon što je okončala osmogodišnji brak sa suprugom Milanom Kesićem sa kojim ima sina Konstantina, pjevačica Dara Bubamara ponovo je sretna i ispunjena, a za njeno emotivno stanje zaslužan je mladi košarkaš Duško Bunić, košarkaš iz Novog Sada…

Pjevačici veza sa trinaest godina mlađim sportašom i te kako prija, što su odmah primijetili svi njeni fanovi, poslovni saradnici, ali i prijatelji koji su već upoznali Darinog novog emotivnog partnera. Iako još  za medije nije potvrdila ovu vezu budući da detalje ljubavne romanse želi da zadrži samo za sebe, Pink.rs ekskluzivno saznaje da je članica žirija “Pinkovih zvezda” sa zgodnim sportašom otišla na romantično putovanje u Beč!

Kako je otkrio izvor dobro upućen u ljubavni život Bubamare, ona je ugrabila malo slobodnog vremena koje ima i otišla u austrijsku predstojnicu sa Bunićem, gdje uživaju daleko od očiju javnosti.

– Ne pamtim kad sam video Daru da je ovako sretna! Otkako je upoznala Duška, ne skida osmjeh sa lica i vidi se da je zaljubljena do ušiju – započeo je priču za Pink.rs izvor koji je želio da ostane anoniman, a onda dodao:

– Ona baš ima mnogo obaveza – često putuje, nastupa, žirira u “Pinkovim zvezdama”, pa ne stiže da se viđa sa Duškom onoliko koliko želi. Čim je ugrabila nekoliko slobodnih dana, otišla je sa novim dečkom u Beč. Oni su rezervirali apartman u jednom od najluksuznijih hotela u Beču u kojem provode najveći dio vremena, a uvečer eventualno odu na romantičnu večeru gdje uživaju u dugim razgovorima, specijalitetima i skupim pićima – otkrio je sagovornik za Pink.rs.

Iako je imala malo vremena, Dara je ovo putovanje pažljivo isplanirala i pobrinula se za to da joj niko ne ugrožava privatnost.

– Dara je ovaj put na sve mislila, jer ne želi da se njena veza provlači po medijima. Ona se dobro informirala, pa je sada odabrala hotel gdje trenutno nema puno ljudi sa naših prostora, a znam da joj baš prija to što je tamo niko ne prepoznaje i ne prilazi da se upozna, traži autogram ili napravi selfie. Potpuno je rasterećena i posvetila se samo Dušku – završava izvor koji je molio da ostane anoniman.

Facebook Comments
Source :

informer.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close