Najgore SVEKRVE na svijetu rođene su u ova 3 horoskopska znaka!

Kako vrijeme prolazi, maske s lica padaju.

Možda ćete ostati zatečeni kad shvatite da je vaša svekrva sasvim drukčija osoba od one kakvom se predstavila na početku. Otkrit ćete njene lijepe strane, ali neminovno ćete otkriti i njene mane.

OVAN

S njom morate imati dobre živce

U njenom karakteru nema nimalo zlobe, tako da joj bolje možete oprostiti što ponekad nema ni takta. Zna biti jako svojeglava i voli prigovara, pa je teško možete uvjeriti da u nečemu nije u pravu. Energična je i lako plane, ali to nasreću kod nje dugo ne traje. Vaš će odnos s njom biti sve samo ne miran jer je energična i borbena žena.

Cijenit će vašu direktnost jer je i sama takva, stoga u razgovoru s njom ne okolišajte. Brzo će primijetiti sve vaše mane na koje će vas upozoriti za vaše dobro, ali pazite ako počnete upućujute na njene – činite to s taktom i dozom humora. Direktna je i iskrena te će uvijek priznati ako je u nečemu pogriješila. Ali istovremeno je i jako uvredljiva, pa s njom morate imati dobre živce ii biti popustljivi.

DJEVICA

Često prigovaraju i kritiziraju

Od vas će očekivati urednost i pedantnost jer su svekrve ovoga znaka žene koje izuzetno drže do čistoće. Ići će za vama i prstom upirati u nečiste dijelove stana, a prigovaraće vam i kako kuhate, čistite ili se kako se oblačite. Često zna biti previše kritična i sitničava. Stalno upućuje i prigovara.

Neka vas ne zavara njeno ponekad hladno držanje – kad vam treba uskočiti u pomoć, prva će to učiniti, a kad treba riješiti neki problem, zadivit vas svojom logikom i mudrošću. Ali računajte na njezin težak i često depresivan znak – teško joj je udovoljiti, no pružite li joj ljubav i ohrabrenje, dvostruko će vam vratiti.

ŠKORPION

Zna sve vaše slabosti

Oštra je na jeziku i izravna, ali nije pakosna, što ne znači da to ne može i postati. Ako vam nešto zamjera, to će vam i reći, bez obzira na to koliko vas to boljelo. Ona ne voli okolišanja, ogovaranja i gubljenje vremena, tako da će vam odmah dati do znanja da s vama želi imati iskren i otvoren odnos. Ne tajite joj ništa jer će savršeno pročitati svaku vašu skrivenu misao ili namjeru.

Vrlo je požrtvovna, nikad joj ništa neće biti teško učiniti za vas, ali i od vas će zahtijevati isto. Zatvorena je i ne pokazuje svoje slabe točke, ali budite sigurni da za sve vaše slabosti odavno zna. Zna biti i neugodna, posebno kad joj nešto nije po volji. Ako vas zavoli, u njoj ćete imati velikog prijatelja, ali ako ima nešto protiv vas, vaš se odnos vrlo lako može pretvoriti u pravo bojno polje.

Foto ProfimediaFoto Profimedia

(24 sata.hr)

 

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close